Privát felkészítés

Prémium felkészítő magyarul vagy angolul

Privát oktatás, amit teljesen rád szabunk, az igényeidnek megfelelően.

Különórákkal, egyéni tanrenddel és tantervvel készítünk fel az érettségire. Ennek az az első lépése, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával felmérjük jelenlegi kompetenciádat. Ezt követően az oktatóval közösen elkészítjük a javasolt tantervet, és felbecsüljük, hogy nagyjából hány órára lenne szükséged ahhoz, hogy 90% feletti eredményt érj el az érettségin vagy tanulmányi versenyen. Mindenkinek egyéni árajánlatot adunk a szintfelmérés után.

cor034
co004
Oxfordi Egyetem
Külföldi diploma

Prémium felkészítő magyarul vagy angolul

Külföldi egyetemre készülsz?

Akkor is számíthatsz ránk, ha a felsőfokú tanulmányaidat külföldön kívánod elkezdeni. A külföldi egyetemi bemeneti vizsgákra szintén tartunk felkészítést, többek között: SAT, GCSE, A-Level, International Baccalaureate (IB). Igény szerint mindezt angol nyelven tartjuk. Nálunk az általános szókincseden túl a szakmai angol szókincsed is fejlődik.  

Az egyéni foglalkozás nem szigorú értelemben vett korrepetálás.

A privát felkészítés egyfajta coaching, tehetséggondozás

Kiknek ajánljuk a privát felkészítést?

Mikor ajánljuk a privát felkészítést?

Érdemes rólunk tudni...

Kigyűjtöttünk pár hasznos információt a privát felkészítőnkről

Gyorsabb haladás

Egyéni felkészítőnk mindig személyre szabott, így figyelembe tudjuk venni a képességeidet és a maximumomot tudjuk kihozni belőled.

Tapasztalt oktatók

Olyan tanáraink vannak, akik képesek még az OKTV-n előkelő helyen szereplő diákoknak is, új, frappánsabb megoldásokat mutatni.

Nyári és mennyiségi kedvezmények

Nyáron, amikor tanáraink is kevésbé elfoglaltak, továbbá nagyobb mennyiség egyéni óra esetén kedvezményes árat bíztosítunk.

Hiányosságok célzott fejlesztése

Nem szükséges részt venned egy egész éves felkészítőn, hanem egyéni foglalkozás során célzottan fókuszálunk a problémás területekre.

Külföldi vizsgafelkészítés

Nálunk az SAT-re, a GCSE-re, az IB-re (International Baccalaureate), vagy az A-level vizsgádra is készülhetsz, akár idegen nyelven.

Tanáraink

Ismerj meg minket!

Tanáraink képesek olyan összefüggésekre is rávilágítani, amelyre a tankönyv nem tér ki

Oktatóink kommunikatívak és szeretnek is tanítani. Képesek használni a 21. század nyújtotta technikai lehetőségeket és nem riadsznak vissza a kihívásoktól.