Kémia érettségi felkészítő – emelt szintű

Összesen 200 órás kémia érettségi felkészítő tanfolyamunk ideális orvosi, mérnök és gyógyszerész szakokra felvételizőknek. A kurzus önállóan tanulható e-learninget tartalmaz, valamint élő online készségfejlesztő szemináriumokat, rengeteg korábbi érettségi feladatlap megoldásával.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel. 

A Kémia érettségi felkészítő összefoglalója

Erettsegi felkeszito blackfriday

Mi sem maradunk ki a fekete őrületből!

Nálunk 2 héten át -30% kedvezmény érettségi felkészítőid végösszegéből!

Vásárolj csak egy, vagy akár több kurzust csomagban, minden esetben megkapod a kedvezményünket. 

Hogyan használd az akciót?

1. Válaszd ki a kurzusokat

2. Tedd őket a kosárba

3. A pénztár oldalon a „Kattints ide a kód megadásához” gomb megnyomása után írd be a BF2023 kódot

A kémia érettségi felkészítő kurzusunk tartalmaz 150 órányi, önállóan tanulható videóanyagot, amely teljes körűen, az alapoktól indulva megtanítja az elméletet, felkészít a számolásokra és a szóbelire. Ezt kiegészítjük kéthetente az 50 órás élő készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen lépésről lépésre oldunk meg gyakorlati feladatokat. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű kémia érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű kémia érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam utoljára kémiát, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Sok diáknál ez a helyzet. Éppen ezért építettük fel az emelt szintű kémia érettségi felkészítő kurzusunkat egészen az alapoktól. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le. A stabil alapok építése nemcsak a kezdőknek, hanem még az OKTV-döntős diákjainknak is nagy segítséget jelentett.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

- Az e-learning 150 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szeminárium célja az, hogy lépésről lépésre feladatokat oldjunk meg közösen, ezáltal a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így már 11. osztályban elkezdheted a felkészülést. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt biosz-kémia-fizika

Leendő orvosoknak, fogorvosoknak
gyógyszerészeknek, állatorvosoknak
139.990 Ft
  • Ha biosz-kémiával felvételizel, akkor a Biofizika lesz a szórótárgy az egyetemen
  • Ha biosz-fizikával felvételizel, az Orvosi kémia, Biokémia lesz nehéz kémiai alaptudás nélkül
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddal, és ne költs vagyonokat magántanárra
Népszerű

Emelt kémia-matek-fizika

Leendő vegyészeknek,
vegyészmérnököknek
139.990 Ft
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent
  • Sokkal egyszerűbb a termodinamika, elektrokémia, kvantummechanika
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddal, és ne költs vagyonokat magántanárra

Mit tartalmaz a kémia érettségi felkészítő?

A kémia érettségi felkészítő leírása

Kémia érettségi felkészítő kurzusunkban végigvesszük az általános, a szervetlen és a szerves kémiát. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szöveges számítási feladatokat matematikai modellé tudd alakítani, mert itt lehet a legtöbb pontot megszerezni vagy elbukni az érettségin. Külön foglalkozunk a pH számítással, termokémiával, elektrokémiával, redoxi reakciók felírásával, titrálásokkal, ismeretlenek azonosításával, valamint komolyabb szerves kémiai és szervetlen kémiai ismeretekre fogsz szert tenni.

Ilyen nálunk egy kémia érettségi felkészítő előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Emelt szintű kémia érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 150 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. 

Gyakran ismételt kérdések

Az emelt szintű kémia érettségi anyaga tartalmazza a középszintű kémiát is. Emelt szinten jellemzőek a több témakört érintő, összetett feladatok, míg középszinten gyakran egy feladat egy témához kapcsolódik. Ha taktikai okokból (a pontszámítás miatt) mész csak középszintre, de később szükséged lesz a kémiatudásra, akkor érdemes ezt a felkészítőt választani! 

A kémia érettségi felkészítő kurzust alapvetően 11. osztálytól ajánljuk, de ha valakit komolyan érdekel a kémia, akár már 9. osztálytól is érdemes lehet csatlakozni. De vannak olyan diákjaink, akik 20 év után kezdik újra a kémiázást. 

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni.

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen