Történelem emelt szintű érettségi felkészítő

Emelt szintű történelem érettségi felkészítőnket azoknak ajánljuk, akiknek elsősorban a történelem szak, a régészet, vagy a jogi kar a célja, de a magas pontszám jól jön a szabadbölcsészetre, vagy a közgázra felvételizőknek is.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Minden felkészítőre és csomagajánlatra is -20% kedvezményt biztosítunk! Használd a LASTMINUTE kupont a pénztár oldalon. A kedvezmény a végösszegből kerül levonásra. A kupon 2023. március 31-ig érvényes. Felhasználható az idén májusi/októberi érettségre történő felkészülésre, valamint a 2023/2024-es tanév előjelentkezésére is. Előjelentkezés esetén is biztosítjuk már most a hozzáférést az e-learning rendszerünkhöz.

Érettségi felkészítőnk összes előadása e-learning rendszerünkön korlátlanul visszanézhető, így az sem baj, ha lemaradsz az élő közvetítésről

A felkészítőről

Elindítottuk a 2023/2024-es tanév előjelentkezését.
Regisztrálj március 31-ig -20% kedvezménnyel a Super Early Bird kedvezményért. 

Mit kell tudnod, ha menet közben akarsz csatlakozni?

Van-e elég időm felkészülni az érettségire, ha csak februárban csatlakozom a kurzushoz?

- Egy felkészítő 25 előadást tartalmaz. E-learning rendszerünket pedig az önálló tanulásra fejlesztettük ki. Amiről eddig lemaradtál, azt rendszerezett formában visszanézheted, és pl. napi 1 előadás megtanulásával akár 25 nap alatt is felkészülhetsz az érettségire.

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam az adott tantárgyat, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Nagyon sok diáknál ez probléma. Éppen ezért ezt figyelembe véve kurzusainkat teljesen az alapoktól kezdve építjük fel a diákjaink számára, majd korábbi érettségi feladatokat oldunk meg, hogy a tanultakat gyakoroljuk. Külön cél, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le.

Miért jó, ha most csatlakozom a kurzusokhoz, de csak októberben, vagy jövő év májusában érettségizek?

- Mindenkinek 5 év hozzáférést biztosítunk az e-learning rendszerünkben a kurzus videóihoz, ezáltal önállóan is tudsz készülni, illetve a jövő évi felkészítő csoportunkba plusz költség nélkül csatlakozhatsz. Így már 11. osztályban is elkezdheted a felkészülést az érettségidre.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt magyar-töri-angol

Kommunikáció és médiatudományra, néprajzra, régészetre, vagy a jogi karra
119.900 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat

Emelt biosz-töri-angol

Leendő pszichológusoknak
 
119.900 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat

Mit tartalmaz a felkészítő?

A felkészítő leírása

Gyakoroljuk a földrajzi helyek azonosítását, térképen elhelyezésüket és a hozzájuk tartozó események meghatározását. Kurzusunkon kiemelt figyelmet szentelünk a hosszútávú történelmi változások bemutatására, hogy átfogó képet kapj a történésekről az őskortól kezdve napjainkig, valamint a gazdasági, társadalmi összefüggésekről.

Továbbá a képzés fontos része a készségfejlesztés: forráskritika gyakorlása, azok kiegészítése és keletkezésük körülményeinek meghatározása; szemléltető ábrák, grafikonok értelmezése;

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)​

E-learning rendszerünk

Az e-learning rendszerünk a tanév 100 órás élő érettségi felkészítő kurzusainak a feldolgozott videóit tartalmazza. Mivel az órák interaktívak, a diákok részvétele hozzájárult a tananyag hatékonyabb átadásához. Az e-learningen az elő előadások felvételeit fejezetkre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Ennek segíségével:

  • önállóan is tanulhatsz, akár iskolaszünetekben is
  • az érettségire készülésnek csak a te időd és energiád szab határt
  • jobb minőségű jegyzetet készíthetsz, mert a videókat egyből visszatekerheted

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. 

Miután megvetted az érettségi felkészítőnket, a munkatársunk regisztrál Téged az E-learning portálunkon.

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Az egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt ez a koncepció. 

Gyakran ismételt kérdések

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

A kémia érettségi felkészítőnket kétféleképpen tudod követni: 

a) A világ bármely pontjáról, ZOOM platformon keresztül, interaktív élő videohívásban.
b) Felvételről az e-learning platformunkon. 
ElitOktatas E-learning portál

Ezeket a lehetőségeket felváltva is igénybe tudod venni.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Minden előadásunkat felvesszük videóra, és a beiratkozott tanulóink hozzáférést kapnak egy e-learning portálhoz, ahol 5 évig visszanézhetik ezeket az előadásokat. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez kérem vegye fel a kapcsolatot velünk Messengeren

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen