Történelem emelt szintű érettségi felkészítő

Emelt szintű történelem érettségi felkészítőnket azoknak ajánljuk, akiknek elsősorban a történelem szak, a régészet, vagy a jogi kar a célja, de a magas pontszám jól jön a szabadbölcsészetre, vagy a közgázra felvételizőknek is.

Csatlakozhatsz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozhatsz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Érettségi felkészítőnk összes előadása e-learning rendszerünkön korlátlanul visszanézhető, így az sem baj, ha lemaradsz az élő közvetítésről

A felkészítőről:

Minden emelt szintű kurzusunk mellé most ajándék középszintű matematika érettségi felkészítő jár.

Csomagajánlataink

Egy tárgy

Listaár: 50.000 Ft
39.900 Ft
 • Élő előadások
 • E-learning hozzáférés
 • 10.000 Ft kedvezmény

Két tárgy

Listaár: 100.000 Ft
69.900 Ft
 • Élő előadások
 • E-learning hozzáférés
 • 30.000 Ft kedvezmény

Három tárgy

Listaár: 150.000 Ft
79.900 Ft
 • Élő előadások
 • E-learning hozzáférés
 • 70.000 Ft kedvezmény
Best Price

Mit tartalmaz a felkészítő?

Mit fogsz tanulni?

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)​

A felkészítő leírása

Az emelt történelem kurzusunk ideális azoknak, akik egyenesen történelem szakra, vagy régészetre mennének tovább, de a jogi karra is elengedhetetlen ez a tudás.  

Gyakoroljuk a földrajzi helyek azonosítását, térképen elhelyezésüket és a hozzájuk tartozó események meghatározását. Kurzusunkon kiemelt figyelmet szentelünk a hosszútávú történelmi változások bemutatására, hogy átfogó képet kapj a történésekről az őskortól kezdve napjainkig, valamint a gazdasági, társadalmi összefüggésekről.

Továbbá a képzés fontos része a készségfejlesztés: forráskritika gyakorlása, azok kiegészítése és keletkezésük körülményeinek meghatározása; szemléltető ábrák, grafikonok értelmezése;

E-learning rendszerünk

Az e-learning rendszerünk a tanév 100 órás élő érettségi felkészítő kurzusainak a feldolgozott videóit tartalmazza. Mivel az órák interaktívak, a diákok részvétele hozzájárult a tananyag hatékonyabb átadásához. Az e-learningen az elő előadások felvételeit fejezetkre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Ennek segíségével:

 • önállóan is tanulhatsz, akár iskolaszünetekben is
 • az érettségire készülésnek csak a te időd és energiád szab határt
 • jobb minőségű jegyzetet készíthetsz, mert a videókat egyből visszatekerheted

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. 

Miután megvetted az érettségi felkészítőnket, a munkatársunk regisztrál Téged az E-learning portálunkon.

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Az egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt ez a koncepció. 

Gyakran ismételt kérdések

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

A kémia érettségi felkészítőnket kétféleképpen tudod követni: 

a) A világ bármely pontjáról, ZOOM platformon keresztül, interaktív élő videohívásban.
b) Felvételről az e-learning platformunkon. 
ElitOktatas E-learning portál

Ezeket a lehetőségeket felváltva is igénybe tudod venni.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Minden előadásunkat felvesszük videóra, és a beiratkozott tanulóink hozzáférést kapnak egy e-learning portálhoz, ahol 5 évig visszanézhetik ezeket az előadásokat. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez kérem vegye fel a kapcsolatot velünk Messengeren

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen