Intenzív Biológia Érettségi Felkészítő – Május 9-13 délelőtt

Simán lehetséges 5 nap alatt 20-25 százalékkal feljavítani az emelt szintű biológia írásbelidet! Ehhez csak 2-3 feladattal többet kell jól megoldanod. A sikered érdekében az elmúlt évek legnehezebb, válogatott feladatait vesszük át közösen 5 napon keresztül, most exklúzív e-learning tartalommal. Bónusz szóbeli alkalom az írásbeli után!

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Elit Érettségi Akadémia - Intenzív Biológia Érettségi Felkészítő

A felkészítőről:

Érdemes időben jelentkezni a szemináriumra, mivel a helyek száma korlátozott annak érdekében, hogy minden résztvevővel megfelelő minőségű foglalkozást biztosíthassunk.

Élő, online foglalkozás videófelvételét már aznap este vissza tudod nézni.

A felkészítő leírása

Ha úgy érzed, a sikeres emelt szintű biológia érettségidhez jól jönne még egy átfogó rendszerezés, valamint a legnehezebb feladattípusok begyakorlását is fontosnak találnád, akkor a Best of Biosz kurzusunk neked szól. Még nincs késő elkezdeni az intenzív készülést, Téged is vár az orvosi!

A még hatékonyabb felkészülés érdekében a felkészítőre való jelentkezésed után rögtön küldünk is neked egy videóválogatást az egész éves kurzusunkból. Az érintett témák: többek között genetika, populációgenetika, élettan, embertan, biokémia, hormonrendszer, stb

A felkészítő órákon átismételjük majd a biokémiát, a sejt felépítő illetve lebontó folyamatait és a molekuláris sejtbiológiát. Közösen gyakoroljuk az érettségin sok pontot érő számítási feladatokat, pl: öröklődés (Mendel-törvényei alapján), és populációgenetikai számítási feladatok (Hardy-Weinberg-törvény alapján). Sorra fog kerülni a növénytan, állattan, az evolúció és az embertan is. 

Sőt, az írásbelik után még egy bónuszalkalmat is kapsz, ahol a szóbelire készítünk fel.

Intenzív Biosz Érettségi Feladatok Megoldása tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik orvosi, mérnöki, gyógyszerész, gyógytornász vagy biológus szakokra szeretnének felvételizni. 

Exkluzív E-Learning Tananyag

Az Elit Érettségi Akadémiánál beiratkozásod után azonnal hozzáférést kapsz egy exkluzív e-learning tananyaghoz, ami előkészít a kurzusunkra. Ez a különleges tananyag:

Mit fogsz tanulni

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)

Gyakran ismételt kérdések

Már aznap feltöltjük az előadást a csoportnak. Ezek a videók a szóbelik végéig lesznek elérhetőek

ZOOM-on élő videókonferencián, vagy videófelvételről

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. 

Banki átutalásos fizetést lehet kérni május 10-ei határidővel.

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen