Intenzív Biológia Érettségi Felkészítő

24.990 Ft

Már csak 2 beiratkozónak tudjuk biztosítani ezt az árat

Leírás

Intenzív Biológia Érettségi Felkészítő

Időpont: május 9, csütörtök – május 13, hétfő. Minden nap 9:00-12:15-ig. Az előadások videófelvételei már aznap visszanézhetőek. Az előadások ZOOM-on interaktív formában lesznek.

Csoportos kedvezményre is van lehetőség: ha a barátaiddal együtt regisztrálnátok -akár több kurzusra-, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot üzenetben.

Az Intenzív Biológia emelt szintű Érettségi Felkészítő célja, hogy 5 nap alatt azokat a feladatokat átismételjük, amelyek a legkritikusabbak lehetnek az emelt szintű biológia érettségin. A koncepció a Pareto-elven alapszik, ami szerint a siker 80%-a a befektetett munka legfontosabb 20%-ának köszönhető. Ez alapján már egy-kettővel több, hibátlanul megoldott számolási feladat is nagyban hozzásegít ahhoz, hogy a korlátozott számú állami helyekre Te kerülj be.

Minden biológia érettségi felkészítő kurzusunk emelt szintű érettségire készít fel.

A regisztráció menete

  • Válaszd ki a számodra megfelelő kurzust.
  • Helyezd a terméket a kosárba
  • Ellenőrizd rendelésed, majd menj tovább a pénztárhoz
  • Töltsd ki személyes adataidat, majd válassz ki, hogy utalással vagy közvetlenül bankkártyával szeretnél fizetni. 
  • Az adatok megadásánál fontos, hogy valós e-mail címet és telefonszámot adj meg nekünk, hogy utána a meghívót a képzésre el tudjuk a későbbiekben küldeni. 
  • Véglegesítsd jelentkezésedet a megrendelés elküldése gombbal.

Részletes leírást a biológia érettségi felkészítőről itt találsz:

További információk

Csomag

Best of Biosz érettségi, Best of Biosz érettségi + e-learning, Best of Biosz érettségi + e-learning + 2023/24 előjelentkezés Biosz érettségi felkészítő