Történelem érettségi felkészítő – emelt szintű

200 órás emelt szintű történelem érettségi felkészítő kurzusunkat azoknak ajánljuk, akiknek elsősorban a történelem szak, a régészet, vagy a jogi kar a célja, de a magas pontszám jól jön a szabadbölcsészetre vagy a közgázra felvételizőknek is.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

 Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel.

A Történelem érettségi felkészítő összefoglalója

A történelem érettségi felkészítő kurzusunk tartalmaz 200 órányi, önállóan tanulható videóanyagot, amely teljes körűen, az alapoktól indulva készít fel az írásbelire és a szóbelire egyaránt. Ezt kiegészítjük 80 órás élő készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol újabb történelmi ismeretekkel egészítjük ki tudásodat, ezen felül közösen oldunk meg érettségi feladatokat. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű történelem érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.

Lehet-e akadály az, ha már rég nem tanultam történelmet, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Nem vagy ezzel egyedül. Éppen ezért az emelt szintű történelem érettségi felkészítőnket az alapoktól építettük fel. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le, illetve mindent nagyobb, nemzetközi történelmi kontextusba helyezzen, hogy összefüggő tudást kapj a levegőben lógó ismeretfoszlányok helyett. E-learning anyagunkat középiskolai tanulmányaidhoz is használhatod segédanyagként már 9. osztálytól.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

- Az e-learning 100 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szeminárium célja az, hogy korábbi érettségi feladatokat oldjunk meg közösen, gyakoroljuk az esszéírást, ezáltal a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük. Ezen kívül a meglévő tananyagot a történelem további fejezeteivel fogjuk bővíteni. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így már 11. osztályban elkezdheted az érettségire felkészülést. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt magyar-töri-angol

Kommunikáció és médiatudományra, néprajzra, régészetre, vagy a jogi karra
159.990 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat

Emelt matek-töri

Leendő közgazdászoknak
 
143.990 Ft
  • A történelmen tanult esszéírás, gondolatok kifejezése elengedhetetlen
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent

Mit tartalmaz a történelem érettségi felkészítő?

A történelem érettségi felkészítő leírása

Történelem érettségi felkészítőnkön gyakoroljuk a földrajzi helyek azonosítását, térképen elhelyezésüket és a hozzájuk tartozó események meghatározását. Kurzusunkon kiemelt figyelmet szentelünk a hosszútávú történelmi változások bemutatására, hogy átfogó képet kapj a történésekről az őskortól kezdve napjainkig, valamint a megfelelő gazdasági, társadalmi kontextusban is elhelyezzük a tanult eseményeket.

Továbbá a történelem érettségi felkészítő tanfolyamunk fontos része a készségfejlesztés: forráskritika gyakorlása, azok kiegészítése és keletkezésük körülményeinek meghatározása; szemléltető ábrák, grafikonok értelmezése. Ezek mind hasznosak lesznek az írásbeli érettségin.

Ilyen nálunk egy történelem érettségi felkészítő előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 100 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. Akár 9. osztályosok is elkezdhetik használni a kurzust, mivel a mi tananyagaink remekül kiegészítik a középiskolában tanultakat. 

Gyakran ismételt kérdések

Az emelt szintű történelem érettségi anyaga tartalmazza a középszintű töri követelményeit is. Emelt szinten kicsit jobban kell értened a történelmi összefüggéseket, illetve mélyebben, részletesebben kell tudnod bizonyos fejezeteket – ezek természetesen középszinten sem jelentenek hátrányt, illetve plusz önbizalmat adhatnak a vizsgán!

Történelem érettségi felkészítő kurzusunkat már 9. osztálytól kezdve ajánljuk a középiskolában megszerzett tudás kiegészítésére és elmélyítésére, főleg azoknak, akik már előre tudják, hogy később szeretnének komolyabban foglalkozni a történelemmel. De vannak olyan diákjaink is, akik 20 év után kezdik újra a töritanulást. 

Igen, mert az emelt szintű történelem előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen