Német érettségi felkészítő – emelt szintű

Emelt szintű német érettségi fellkészítő kurzusunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének az érettségivel együtt kézhez kapni egy középszintű német nyelvvizsgát is, továbbá a plusz pontok egy részét ezzel tervezik begyűjteni a felvételire. Az itt megszerzett nyelvtudás pedig később munkahelyi környezetben is hasznos lesz. Előrehozott érettségihez is ajánlott!

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel.

A Német érettségi felkészítő összefoglalója

Az emelt szintű német érettségi felkészítő kurzusunk tartalmaz 100 órányi, önállóan tanulható videós e-learninget korábbi tanév előadásainak felvételeiből. Ezt egészítjük ki havi 2-3 előadással, amelyen feladatmegoldásokkal és készségfejlesztéssel foglalkozunk. Közösen gyakorlunk az írásbelire és a szóbelire egyaránt, a nyelvtani magyarázatok mellett. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

emelt szintű német érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű német érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az előadások visszanézhetőek. Ez azt jelenti, hogy akár februárban is beiratkozhatsz, és napi néhány óra tanulással így is hatékonyan fel tudsz készülni a májusi érettségire.

Lehet-e akadály az, ha már egy ideje nem tanultam németet, vagy ritkán használom a nyelvet?

- Nagyon sok diáknál ez a helyzet. Éppen ezért építettük fel az emelt szintű német érettségi felkészítőnket az alapoktól. Az előadásokban még a legegyszerűbb igeidőket és szóbeli témaköröket is részletesen elmagyarázzuk, átbeszéljük. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le, illetve mindig válaszoljon a felmerülő kérdésekre. Ezért ezt a felkészítő kurzusunkat már 9. osztálytól is ajánljuk.

Miért nevezzük az online előadásainkat készségfejlesztő szemináriumnak?

Mert ha ezekre az alkalmakra bejelentkezel, akkor nemcsak elméleti magyarázatokat kapsz, hanem sok-sok közös emelt szintű érettségi feladatmegoldáshoz, nyelvtani gyakorláshoz és szóbeli gyakorláshoz is csatlakozhatsz. Ez azt jelenti, hogy a konkrét, gyakorlati nyelvhasználati készségeid fejlődnek, ráadásul tanárunktól folyamatos visszajelzést kaphatsz a saját haladásodról, valamint választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így előre tudsz tanulni. Ha lemaradnál, felvételről visszanézheted a szemináriumot.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt magyar-töri-német

Leendő bölcsészeknek, pszichológusoknak, jogászoknak, társadalomtudományokhoz
159.990 Ft
  • Az idegennyelv fejlett tudása akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • A magyar nyelv helyes használata alapvető elvárás

Emelt matek-német

Gazdaságtudományokra,
vagy műszaki trületre
143.990 Ft
  • Az idegennyelv fejlett tudása akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent

Mit tartalmaz a német érettségi felkészítő?

A felkészítő leírása

Emelt szintű német érettségi felkészítő kurzusunkon három fő készségre helyezzük a hangsúlyt: a nyelvhelyesség fejlesztésére, az írásbeli típusfeladatok begyakorlására és a szóbeli témakörökben való jártasság megszerzésére. Ezért sok részletes magyarázatot és gyakorló feladatot kapsz az összes olyan nyelvtani szerkezethez, ami az emelt szintű érettségin szükséges lehet – ezeket később akár egy felsőfokú nyelvvizsgán is hasznosíthatod! 

Emellett sok emelt szintű érettségi feladatot oldunk meg közösen, amelyekhez konkrét megoldási stratégiákat is kialakítunk. A szóbeli témaköröket pedig nagyon alaposan kidolgozzuk, valamint sokat gyakoroljuk a képleírást és a vitázást is.

Ilyen nálunk egy német érettségi felkészítő előadás (részlet)

E-learning rendszerünk

Az előadások az e-learning rendszerünkön 5 évig visszanézhetőek megvágott, megszerkesztett, felcímkézett, rendszerezett és önálló tanulásra optimalizált formában. Tematikus fejezeteket fogsz találni, amelyeknek segítségével a felkészülésed során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. Illetve ennek köszönhető, hogy év közben is bármikor csatalkozhatsz a már elindult kurzushoz, mivel egyszerűen megnézheted a videókat, amikről lemaradtál.

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. Akár 9. osztályosok is elkezdhetik használni a kurzust, mivel a mi tananyagaink remekül kiegészítik a középiskolában tanultakat. Ez kiválthatja a magántanárt, szakkört, korrepetálást.

Gyakran ismételt kérdések

Az emelt szintű német érettségi anyaga tartalmazza a középszintű némettudást is. Emelt szinten kicsit több nyelvtani szerkezetet kell jól használnod, bonyolultabb szövegeket kell megértened, a szóbelin pedig kicsit nehezebbek a kifejtendő témák. Így a középszintre készülőknek is ajánljuk ezt a kurzust – hiszen ha többet tudsz a szükségesnél, az nagyon sok extra önbizalmat adhat!

A német érettségi felkészítő kurzust már 9. osztálytól ajánljuk, hiszen a középiskolai tanulmányaidnak is remek kiegészítője lehet. Ha nyelvvizsgára készülsz, ahhoz is hasznos lehet ez a felkészítő. Emellett olyan diákjaink is vannak, akik 20 év után kezdik újra a némettanulást.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen