Német érettségi felkészítő – emelt szintű

Emelt szintű német érettségi fellkészítő kurzusunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének az érettségivel együtt kézhez kapni egy középszintű német nyelvvizsgát is, továbbá a plusz pontok egy részét ezzel tervezik begyűjteni a felvételire. Az itt megszerzett nyelvtudás pedig később munkahelyi környezetben is hasznos lesz. Előrehozott érettségihez is ajánlott!

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Ha gyors vagy, szeptemberben még a tavalyi áron veheted meg felkészítőnket. Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel is. Októbertől a kurzus ára 79.990 Ft. Részletfizetést akár az akciós árra is kérhetsz, egyéni ütemezéssel.

A német érettségi felkészítő összefoglalója

Az emelt szintű német érettségi felkészítő kurzusunk heti 4 tanórában hatékonyan felkészít az érettségire, valamint a középfokú nyelvvizsgára is. Élő online készségfejlesztő szemináriumainkon a nyelvtani magyarázatok mellett közösen gyakorlunk az írásbelire és a szóbelire egyaránt. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni és a saját tempódban haladhatsz.

emelt szintű német érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű német érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az előadások visszanézhetőek. Ez azt jelenti, hogy akár februárban is beiratkozhatsz, és napi néhány óra tanulással így is hatékonyan fel tudsz készülni a májusi érettségire.

Lehet-e akadály az, ha már egy ideje nem tanultam németet, vagy ritkán használom a nyelvet?

- Nagyon sok diáknál ez a helyzet. Éppen ezért építettük fel az emelt szintű német érettségi felkészítőnket az alapoktól. Az előadásokban még a legegyszerűbb igeidőket és szóbeli témaköröket is részletesen elmagyarázzuk, átbeszéljük. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le, illetve mindig válaszoljon a felmerülő kérdésekre. Ezért ezt a felkészítő kurzusunkat már 9. osztálytól is ajánljuk.

Miért nevezzük az online előadásainkat készségfejlesztő szemináriumnak?

Mert ha ezekre az alkalmakra bejelentkezel, akkor nemcsak elméleti magyarázatokat kapsz, hanem sok-sok közös emelt szintű érettségi feladatmegoldáshoz, nyelvtani gyakorláshoz és szóbeli gyakorláshoz is csatlakozhatsz. Ez azt jelenti, hogy a konkrét, gyakorlati nyelvhasználati készségeid fejlődnek, ráadásul tanárunktól folyamatos visszajelzést kaphatsz a saját haladásodról, valamint választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így előre tudsz tanulni. Ha lemaradnál, felvételről visszanézheted a szemináriumot.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt magyar-töri-német

Leendő bölcsészeknek, pszichológusoknak, jogászoknak, társadalomtudományokhoz
119.990 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • A magyar nyelv helyes használata alapvető elvárás

Emelt matek-német-info

Gazdaságtudományokra,
leendő programtervező matematikusnak
119.990 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent

Mit tartalmaz a német érettségi felkészítő?

A felkészítő leírása

Emelt szintű német érettségi felkészítő kurzusunkon három fő készségre helyezzük a hangsúlyt: a nyelvhelyesség fejlesztésére, az írásbeli típusfeladatok begyakorlására és a szóbeli témakörökben való jártasság megszerzésére. Ezért sok részletes magyarázatot és gyakorló feladatot kapsz az összes olyan nyelvtani szerkezethez, ami az emelt szintű érettségin szükséges lehet – ezeket később akár egy felsőfokú nyelvvizsgán is hasznosíthatod! 

Emellett sok emelt szintű érettségi feladatot oldunk meg közösen, amelyekhez konkrét megoldási stratégiákat is kialakítunk. A szóbeli témaköröket pedig nagyon alaposan kidolgozzuk, valamint sokat gyakoroljuk a képleírást és a vitázást is.

E-learning rendszerünk

Az előadások az e-learning rendszerünkön 5 évig visszanézhetőek megvágott, megszerkesztett, felcímkézett, rendszerezett és önálló tanulásra optimalizált formában. Tematikus fejezeteket fogsz találni, amelyeknek segítségével a felkészülésed során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. Illetve ennek köszönhető, hogy év közben is bármikor csatalkozhatsz a már elindult kurzushoz, mivel egyszerűen megnézheted a videókat, amikről lemaradtál.

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. Akár 9. osztályosok is elkezdhetik használni a kurzust, mivel a mi tananyagaink remekül kiegészítik a középiskolában tanultakat. Ez kiválthatja a magántanárt, szakkört, korrepetálást.

Gyakran ismételt kérdések

Az emelt szintű német érettségi anyaga tartalmazza a középszintű némettudást is. Emelt szinten kicsit több nyelvtani szerkezetet kell jól használnod, bonyolultabb szövegeket kell megértened, a szóbelin pedig kicsit nehezebbek a kifejtendő témák. Így a középszintre készülőknek is ajánljuk ezt a kurzust – hiszen ha többet tudsz a szükségesnél, az nagyon sok extra önbizalmat adhat!

A német érettségi felkészítő kurzust már 9. osztálytól ajánljuk, hiszen a középiskolai tanulmányaidnak is remek kiegészítője lehet. Ha nyelvvizsgára készülsz, ahhoz is hasznos lehet ez a felkészítő. Emellett olyan diákjaink is vannak, akik 20 év után kezdik újra a némettanulást.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen