Biológia érettségi felkészítő – emelt szintű

Összesen 250 órás biológia érettségi felkészítő tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik minél magasabb pontszámmal akarnak bejutni orvosira, vagy gyógyszerész, biológus esetleg pszichológus szakra. Az önállóan tanulható e-learninget kiegészítjük készségfejlesztő szemináriumainkkal is.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel.

A Biológia érettségi felkészítő összefoglalója

A biológia érettségi felkészítő kurzusunk tartalmaz 200 órányi önállóan tanulható videóanyagot, amely teljes körűen, az alapoktól indulva megtanítja az elméletet, valamint felkészít a szóbelire. Ezt kiegészítjük 80 órás élő, készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen lépésről lépésre oldunk meg korábbi érettségi feladatokat, és a szóbelire is gyakorlunk. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű biológia érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű biológia érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam utoljára biológiát, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Sok diáknál ez a helyzet. Éppen ezért építettük fel az emelt szintű biológia érettségi felkészítőnket egészen az alapoktól. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le, illetve pontosan definiálja az órákon használt fogalmakat. E-learning anyagunkat középiskolai tanulmányaidhoz is használhatod segédanyagként már 9. osztálytól.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

- Az e-learning 150 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szeminárium célja az, hogy lépésről lépésre feladatokat oldjunk meg közösen, ezáltal a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a szóbeli felkészítésre is. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül. A szemináriumok szintén visszanézhetőek felvételről.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt biosz-kémia-fizika

Leendő orvosoknak, fogorvosoknak,
gyógyszerészeknek, állatorvosoknak
159.990 Ft
  • Ha biosz-kémiával felvételizel, akkor a Biofizika lesz a szórótárgy az egyetemen
  • Ha biosz-fizikával felvételizel, az Orvosi kémia, Biokémia lesz nehéz kémiai alaptudás nélkül
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddal, és ne költs vagyonokat magántanárra
Népszerű

Emelt biosz-angol

Leendő pszichológusoknak
 
143.990 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • Kémiát nem talnultak számára is használható alapoktól felépített biosz kurzus

Mit tartalmaz a felkészítő?

A felkészítő leírása

A biológia érettségi teljes tudásanyagát logikus, egymásra épülő sorrendben vesszük végig, miközben külön hangsúlyt fektetünk a nehezebb témakörökre.

Tanulunk biokémiát, megismerjük a legfontosabb aminosavakat, szénhidrátokat, fehérjéket, nukleinsavakat. Átvesszük közösen a sejt felépítő, illetve a lebontó folyamatait, valamint a molekuláris sejtbiológiát is. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyakoroljuk az érettségin sok pontot érő számítási feladatokat, pl: öröklődés (Mendel-törvényei alapján) és populációgenetikai számítási feladatok (Hardy-Weinberg-törvény alapján).

Teljes körű felkészítőnknek részét képezi a növénytan, az állattan, az evolúció és az etológia részletes tárgyalása is. A végén pedig, az embertan, során a legfontosabb szervrendszereinket és élettani működésünket fogjuk megismerni.

Ilyen nálunk egy biológia érettségi felkészítő előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Emelt szintű biológia érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 150 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. 

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk.

Középiskolásoknak már 9. osztálytól jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor az e-learning anyagokat végig tudják használni a jobb jegyek érdekében. Így bármelyik iskolai órán előkerülő témát önállóan is pótolhatsz, megtanulhatsz, átismételhetsz. Amikor pedig célzottan az érettségire készülsz, a szemináriumokon való részvétel nem jelent majd plusz költséget.

Gyakran ismételt kérdések

Az emelt szintű biológia érettségi anyaga tartalmazza a középszintűét is. Emelt szinten jellemzőek a több témakört érintő, összetett feladatok, míg középszinten gyakran egy feladat egy témához kapcsolódik. Ha taktikai okokból (a pontszámítás miatt) mész csak középszintre, de később szükséged lesz a biológiatudásra, akkor érdemes ezt a felkészítőt választani! 

A biológia érettségi felkészítő kurzust alapvetően 11. osztálytól ajánljuk, de ha valakit komolyan érdekel a biosz, akár már 9. osztálytól is érdemes lehet csatlakozni. Emellett vannak olyan diákjaink is, akik 20 év után kezdik újra a tanulást. 

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. 

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 550 7144-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen