Ingyenes matematika középszintű érettségi felkészítő

Középszintű matek érettségi felkészítőnket azoknak ajánljuk, akik egyelőre nem biztosak a tudásukban és szeretnének szemmel látható fejlődést felmutatni az érettségiig.

Csatlakozhatsz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozhatsz menet közben felkészítőinkhez! <br> <br>Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Ingyenes 100 órás középszintű matek felkészítő élő közvetítéssel
Szerinted is igazságtalan lecsúszni az orvosiról az érettségin, mert nem állt biztos alapokon a matek tudásod? Hiába nem felvételi tárgy a középszintű matek Neked, de tapasztalataink szerint azok teljesítenek jól éles helyzetben fizika, kémia, biológia érettségin, akiknek rendben vannak a matek alapok.
Ezért ingyenessé tesszük a teljes 100 órás középszintű matek érettségi felkészítőnket. Követheted élő adásban az oldalunkon Facebook live-ban, visszanézheted a YouTube csatornánkon, illetve az emelt szintű kurzusaink résztvevőinek e-learning támogatást is adunk.

A felkészítőről:

Így tudod követni az ingyenes előadást:

Mit fogsz tanulni?

Ilyen nálunk az érettségi felkészítő

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)

A felkészítő leírása

Hisszük, hogy a matematikát, csak Pitagóraszi módszerrel érdemes tanítani. A módszer lényege, hogy kérdésekkel vezetünk rá benneteket a helyes megoldásra, és nem adjuk a szátokba a választ. A lényeg, hogy megértsétek a miértet, lépésről lépésre megyünk végig a gondolatmeneten, és a végén ti magatok jöttök rá a megoldásra. Ez garantálja, hogy valóban megértitek és egy életre megjegyzitek az adott témakört, képletet, tételt.

Igyekszünk minél több apró trükköt is megmutatni és olyan példákon is fogunk gyakorolni, amely megoldásához több témakört kell tudnod kombinálni. 

Matematika érettségi felkészítőnket azoknak is javasoljuk, akik kémiából, vagy fizikából szeretnének emelt szinten érettségizni, mivel a előkészítő egy nagyon jó alapot ad a számítási feladatok könnyebb megoldásához. 

E-learning rendszerünk

Csomagajánlatunkkal az őszi érettségire is fel tudsz készülni. Ha előjelentkezel az októberben induló kurzusunkra, akkor e-learning portálunkon rendszerezett előző tanév előadásaival már nyáron elkezdheted a felkészülést. Ezt követően akár csatlakozhatsz az egész éves élő videós felkészítőnkhöz, mivel csomagunk ezt a lehetőséget is tartalmazza.

Miután megvetted az érettségi felkészítőnket, a munkatársunk regisztrál Téged az E-learning portálunkon. Az élő órával ellentétben itt bármikor, korlátlanul visszanézheted 5 évig az előadásokat. Ez egyedülálló lehetőség azok számára, akik az októberi érettségire készülnének. Mivel a feltöltött anyagok az élő tanórák megvágásával készülnek, ezért az előadás üteme igazodik a diákok megértési tempójához. 

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Az egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt ez a koncepció. 

Gyakran ismételt kérdések

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

A kémia érettségi felkészítőnket háromféleképpen tudod követni: 

a) A világ bármely pontjáról, ZOOM platformon keresztül, interaktív élő videohívásban.
b) Személyesen oktatótermünkben (max egyszerre 12 fő tud a teremben lenni)
c) Felvételről az e-learning platformunkon

Ezeket a lehetőségeket felváltva is igénybe tudod venni.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Minden előadásunkat felvesszük videóra, és a beiratkozott tanulóink hozzáférést kapnak egy e-learning portálhoz, ahol korlátlanul visszanézhetik ezeket az előadásokat. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. 

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 550 7144-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebookon
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás itt: email
Megosztás E-mailen