Ingyenes matematika középszintű érettségi felkészítő

Középszintű matek érettségi felkészítőnket már 9. osztálytól ajánljuk, ugyanis az adott téma elméletét e-learning formában meg tudod tanulni, amihez válogatott, korábbi érettségi feladatmegoldások kapcsolódnak.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Ingyenes 100 órás középszintű matek felkészítő
Szerinted is igazságtalan lecsúszni az orvosiról az érettségi miatt, mert nem állt biztos alapokon a matek tudásod? Még ha nem is kell a felvételidhez a középszintű matek vizsga, tapasztalataink szerint mégis azok teljesítenek jól éles helyzetben fizika, kémia és biológia érettségin, akiknek rendben vannak a matek alapok.
Ezért ingyenessé tesszük az egész éves középszintű matek érettségi felkészítőnket. Követheted élő adásban az oldalunkon Facebook live-ban, visszanézheted a YouTube csatornánkon, illetve e-learning portálunkon kiegészítve, célzottan tudod megtanulni a téged érintő fejezeteket.

A felkészítőről:

Így tudod követni az ingyenes előadást:

Mit fogsz tanulni?

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)

A felkészítő leírása

Hisszük, hogy a matematikát, csak Pitagóraszi módszerrel érdemes tanítani. A módszer lényege, hogy kérdésekkel vezetünk rá benneteket a helyes megoldásra, és nem adjuk a szátokba a választ. A lényeg, hogy megértsétek a miértet, lépésről lépésre megyünk végig a gondolatmeneten, és a végén ti magatok jöttök rá a megoldásra. Ez garantálja, hogy valóban megértitek és egy életre megjegyzitek az adott témakört, képletet, tételt.

Igyekszünk minél több apró trükköt is megmutatni és olyan példákon is fogunk gyakorolni, amely megoldásához több témakört kell tudnod kombinálni. 

Matematika érettségi felkészítőnket azoknak is javasoljuk, akik kémiából, vagy fizikából szeretnének emelt szinten érettségizni, mivel a előkészítő egy nagyon jó alapot ad a számítási feladatok könnyebb megoldásához. 

E-learning rendszerünk

Az e-learning rendszerünk a tanév 100 órás élő érettségi felkészítő kurzusainak a feldolgozott videóit tartalmazza. Mivel az órák interaktívak, a diákok részvétele hozzájárult a tananyag hatékonyabb átadásához. Az e-learningen az elő előadások felvételeit fejezetkre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Ennek segíségével:

  • önállóan is tanulhatsz, akár iskolaszünetekben is
  • az érettségire készülésnek csak a te időd és energiád szab határt
  • jobb minőségű jegyzetet készíthetsz, mert a videókat egyből visszatekerheted

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. 

Miután megvetted az érettségi felkészítőnket, a munkatársunk regisztrál Téged az E-learning portálunkon.

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Az egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt ez a koncepció. 

Gyakran ismételt kérdések

Látogass el a www.elitoktatas.hu weboldalunkra, ahol ingyenesen elérhető a teljes középszintű matek érettségi felkészítőnk.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

A középszintű matematika érettségi felkészítőnket háromféleképpen tudod követni: 

a) Élő adásban a Facebook oldalunkon
b) Youtube csatornánkon 4K minőségben
c) E-learning platformunkon kibővített funkciókkal
ElitOktatas E-learning portál

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Minden előadásunkat felvesszük videóra, és a beiratkozott tanulóink hozzáférést kapnak egy e-learning portálhoz, ahol 5 évig visszanézhetik ezeket az előadásokat. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez kérem vegye fel a kapcsolatot velünk Messengeren

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen