Ingyenes matematika középszintű érettségi felkészítő

Középszintű matek érettségi felkészítőnket már 9. osztálytól ajánljuk, ugyanis az adott téma elméletét e-learning formában meg tudod tanulni, amihez válogatott, korábbi érettségi feladatmegoldások kapcsolódnak.

Készülj velünk májusra, októberre, vagy a 2025-ös érettségire! Ez teljes értékű kurzus, nem gyorstalpaló!

Készülj velünk májusra, októberre, vagy a 2025-ös érettségire! Ez teljes értékű kurzus, nem gyorstalpaló!

Ingyenes 100 órás középszintű matek felkészítő
Biztosan te is tudod, hogy stabil matek alapok nélkül nagyon nehéz jól teljesíteni a fizika, kémia, biosz érettségin. Nem akarjuk, hogy ezen múljon a jó pontszámod, ezért ingyenessé tettük a teljes, 100 órás középszintű matek érettségi e-learning anyagunkat, amit önállóan, a saját tempódban dolgozhatsz fel.

A kurzus összefoglalója:

Hogyan tudod használni ezt a felkészítőt a gimis tanulmányaid során?

Ez a 100 órányi e-learning anyag lefedi mindazokat a témákat, amiket a gimnázium során tanulni fogsz, így már 9. osztálytól kezdve tudod használni az iskolai tanulmányaid kiegészítésére. Magántanár és korrepetálás nélkül ismételhetsz, pótolhatsz, illetve felkészülhetsz velünk az összes témazáródra. 
Középszintű matematika felkészítőnk a régi érettségi témákat is tartalmazza a jelenlegiek mellett, de ez ne ijesszen meg – ezek az anyagok fontosak, hasznosak és sokat segíthetnek neked más reál tárgyak tanulásakor is. Ha például emelt érettségit tervezel kémiából, fizikából, ahhoz elengedhetetlen lesz a stabil középszintű matek tudás.

ingyenes-kozepszintu-matek-erettsegi-felkeszito

Az ingyenes középszintű matek felkészítő leírása

Hisszük, hogy a matematikát csak Pitagoraszi módszerrel érdemes tanítani. Ennek lényege, hogy kérdésekkel, lépésről lépésre vezetünk rá benneteket a helyes megoldásra, és nem adjuk a szátokba a választ.  Ez garantálja, hogy valóban megértitek és megjegyzitek az adott témakört, képletet, tételt.

Olyan példákon is fogunk gyakorolni, amelyeknek a megoldásához több középszintű matek témakör ismereteit kell tudnod kombinálni. Sok korábbi érettségi feladatot is megnézünk közösen, így segítünk neked elkerülni a típushibákat.

Középszintű matematika érettségi felkészítőnket javasoljuk azoknak, akik szeretnének jó eredményt elérni a közép matek érettségijükön, de azoknak is, akik kémiából vagy fizikából fognak emelt szinten érettségizni, mivel a előkészítő egy nagyon jó alapot ad a számítási feladatok hatékonyabb megoldásához. 

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Középszintű matematika érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 100 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből.

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk, így már 9. osztálytól egészen az érettségiig tudod használni ezt a középszintű matek e-learning anyagot, ezzel kiegészítve az iskolai órákat.

Gyakran ismételt kérdések

Persze ott is hasznos lesz, igen – de ezt a kurzust azoknak is ajánljuk, akik emelt szinten szeretnének érettségizni fizikából vagy kémiából, ugyanis a biztos matek alapok szükségesek a számolási feladatok helyes és időhatékony megoldásához.

A középszintű matek érettségi felkészítő kurzust minden gimnazistának ajánljuk már 9. osztálytól, de vannak olyan diákjaink is, akik 20 év után kezdik újra a matekozást a továbbtanulásuk érdekében.

Igen, ez egy ingyenes, ajándék kurzus azoknak is, akik járnak más, emelt szintű felkészítőinkre és azoknak is, akik nem.

Regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon, majd ezt követően írj nekünk messengeren, hogy munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésedet. 

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. 

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen