Ingyenes matematika középszintű érettségi felkészítő

Középszintű matek érettségi felkészítőnket már 9. osztálytól ajánljuk, ugyanis az adott téma elméletét e-learning formában meg tudod tanulni, amihez válogatott, korábbi érettségi feladatmegoldások kapcsolódnak.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Ingyenes 100 órás középszintű matek felkészítő
Biztosan te is tudod, hogy stabil matek alapok nélkül nagyon nehéz jól teljesíteni a fizika, kémia, biosz érettségin. Nem akarjuk, hogy ezen múljon a jó pontszámod, ezért ingyenessé tettük a teljes, 100 órás középszintű matek érettségi e-learning anyagunkat, amit önállóan, a saját tempódban dolgozhatsz fel.

A kurzus összefoglalója:

Hogyan tudod használni ezt a felkészítőt a gimis tanulmányaid során?

Ez a 100 órányi e-learning anyag lefedi mindazokat a témákat, amiket a gimnázium során tanulni fogsz, így már 9. osztálytól kezdve tudod használni az iskolai tanulmányaid kiegészítésére. Magántanár és korrepetálás nélkül ismételhetsz, pótolhatsz, illetve felkészülhetsz velünk az összes témazáródra. 
Középszintű matematika felkészítőnk a régi érettségi témákat is tartalmazza a jelenlegiek mellett, de ez ne ijesszen meg – ezek az anyagok fontosak, hasznosak és sokat segíthetnek neked más reál tárgyak tanulásakor is. Ha például emelt érettségit tervezel kémiából, fizikából, ahhoz elengedhetetlen lesz a stabil középszintű matek tudás.

ingyenes-kozepszintu-matek-erettsegi-felkeszito

Az ingyenes középszintű matek felkészítő leírása

Hisszük, hogy a matematikát csak Pitagoraszi módszerrel érdemes tanítani. Ennek lényege, hogy kérdésekkel, lépésről lépésre vezetünk rá benneteket a helyes megoldásra, és nem adjuk a szátokba a választ.  Ez garantálja, hogy valóban megértitek és megjegyzitek az adott témakört, képletet, tételt.

Olyan példákon is fogunk gyakorolni, amelyeknek a megoldásához több középszintű matek témakör ismereteit kell tudnod kombinálni. Sok korábbi érettségi feladatot is megnézünk közösen, így segítünk neked elkerülni a típushibákat.

Középszintű matematika érettségi felkészítőnket javasoljuk azoknak, akik szeretnének jó eredményt elérni a közép matek érettségijükön, de azoknak is, akik kémiából vagy fizikából fognak emelt szinten érettségizni, mivel a előkészítő egy nagyon jó alapot ad a számítási feladatok hatékonyabb megoldásához. 

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Középszintű matematika érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 100 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből.

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk, így már 9. osztálytól egészen az érettségiig tudod használni ezt a középszintű matek e-learning anyagot, ezzel kiegészítve az iskolai órákat.

Gyakran ismételt kérdések

Persze ott is hasznos lesz, igen – de ezt a kurzust azoknak is ajánljuk, akik emelt szinten szeretnének érettségizni fizikából vagy kémiából, ugyanis a biztos matek alapok szükségesek a számolási feladatok helyes és időhatékony megoldásához.

A középszintű matek érettségi felkészítő kurzust minden gimnazistának ajánljuk már 9. osztálytól, de vannak olyan diákjaink is, akik 20 év után kezdik újra a matekozást a továbbtanulásuk érdekében.

Igen, ez egy ingyenes, ajándék kurzus azoknak is, akik járnak más, emelt szintű felkészítőinkre és azoknak is, akik nem.

Regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon, majd ezt követően írj nekünk messengeren, hogy munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésedet. 

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. 

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen