Rólunk

Nem úgy, mint máshol

Mitől más az Elit Oktatás, mint a többi érettségi felkészítőt kínáló oktatási intézmény?

Mi egy 21. századi, diákközpontú érettségi előkészítőt kínálunk, amely használja a modern technika nyújtotta lehetőségeket, korszerű és esztétikus tanulási környezetben.

Nálunk te vagy a középpontban, egyéni figyelmet kapsz és különórákat. Úgy oktatunk, hogy a megoldásra magadtól jöjj rá, nem csak elmondjuk, hogyan kell csinálni. Így önálló gondolkodásra tanítunk és az így megszerzett tudást egy életre megjegyzed.

Fontos, hogy megfelelő érettségi felkészítőt válassz. Nem mindegy, hogy egyből államilag finanszírozott egyetemi helyre vesznek-e fel, vagy adott esetben anyagi okokból ki kell hagynod egy évet. Ha később szerzel diplomát és ezzel együtt diplomás fizetést, akár több millió forintot is veszíthetsz.

Online érettségi felkészítők az Elit Oktatásnál

Érdemes rólunk tudni...

Kigyűjtöttünk pár hasznos információt érettségi felkészítőinkről

A tanóra 45 perces

Almát almával kell összehasonlítani, így mi is 45 perces tanórákban tüntetjük fel az érettségi felkészítőink óraszámait.

Tapasztalt oktatók

Olyan tanáraink vannak, akik képesek még az OKTV-n előkelő helyen szereplő diákoknak is, új, frappánsabb megoldásokat mutatni.

100% pénz visszafizetési garancia

30 napon belül, ha nem tetszik a képzésünk (eddig még nem volt erre példa), akkor visszafizetjük az addig befizetett díjakat.

Visszanézhető előadások

Programod volt, beteg voltál, vagy csak meg szeretnéd nézni újra? 24 órán belül feltöltünk minden előadást, és korlátanul visszanézheted.

Különórák

Nem megy egy anyagrész és külön segítséget szeretnél? Nem kell keresgélned, az előadó tanártól tudsz kérni különórákat is.

Tanáraink

Ismerj meg minket!

Tanáraink képesek olyan összefüggésekre is rávilágítani, amelyre a tankönyv nem tér ki

Oktatóink kommunikatívak és szeretnek is tanítani. Képesek használni a 21. század nyújtotta technikai lehetőségeket és nem riadsznak vissza a kihívásoktól.