Matek érettségi felkészítő – emelt szintű

Összesen 200 órás emelt szintű matek érettségi felkészítő tanfolyamunkat azoknak állítottuk össze, akik a közgázra, vagy a műszakira akarnak bejutni. Az élő online szemináriumok mellett rengeteg önállóan tanulható videóanyagot kapsz, így még az integrálásra és a deriválásra is marad időnk!

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel.

A Matek érettségi felkészítő összefoglalója

A matek érettségi felkészítő kurzusunk 150 órányi, önállóan tanulható videóanyagot tartalmaz, amely teljes körűen felkészít az érettségire. Ezt kiegészítjük kéthetente az összesen 50 órás élő készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen lépésről lépésre oldunk meg gyakorlati feladatokat. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű matek érettségi felkészítő az Elit Oktatás - Érettségi Felkészítőnél

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű matek érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.

Lehet-e akadály az, ha már rég nem tanultam matekot, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Ez nálunk nem lesz probléma. Mivel az e-learning rendszerünkön ingyenes középszintű matematika felkészítőt is találsz, a számodra problémás témakörök esetében indíthatod innen is a felkészülést. Amikor az alapjaidat már stabilnak érzed, akkor érdemes kibővíteni a tudásodat az emelt szintű tananyagaink segítségével. Emellett az élő online szemináriumon is felteheted a kérdéseidet a matek érettségi felkészítő keretein belül.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

- Az e-learning 150 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szeminárium célja az, hogy lépésről lépésre feladatokat oldjunk meg közösen, ezáltal a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így már 11. osztályban elkezdheted a felkészülést. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt kémia-matek-fizika

Leendő vegyészeknek, vegyészmérnököknek
139.990 Ft
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent
  • Sokkal egyszerűbb a termodinamika, elektrokémia, kvantummechanika
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddat, és ne költs vagyonokat magántanárra

Emelt matek-info

Gazdaságtudományokra, leendő programtervező matematikusnak
125.990 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent

Mit tartalmaz az emelt szintű matek érettségi felkészítő?

Az emelt szintű matek érettségi felkészítő leírása

Emelt szintű matek érettségi felkészítőnkön nagyon fontos szempont, hogy a Pitagoraszi módszerrel tanítsuk meg nektek a matematikát. Ennek lényege, hogy csak kérdéseket fogunk feltenni nektek, lépésről lépésre végigvezetve titeket a gondolatmeneten, hogy a végén ti magatok jöjjetek rá a megoldásra – ezzel garantálva, hogy valóban megértitek, és egy életre megjegyzitek.

Igyekszünk minél több apró trükköt is megmutatni, valamint olyan példákon is fogunk gyakorolni, amelyeknek a megoldásához több témakört kell tudnod kombinálni, hiszen az emelt szintű matematika érettségin sok ilyen feladattal találkozhatsz majd.

Ilyen nálunk egy matek érettségi felkészítő előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Emelt szintű matematika érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 150 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Sőt, matek faktosoknak már 9. osztálytól ajánljuk a kurzust!

Gyakran ismételt kérdések

Minden beiratkozónknak biztosítunk egy ingyenes középszintű matematika felkészítőt is, amelynek segítségével bármilyen matek témakört önállóan át tudsz ismételni. Ezzel megalapozhatod a középszintű tudásodat és lesz mire építened az emelt szintű kurzuson tanultakat.

A matematika érettségi felkészítő kurzust érettségi felkészülésre 11. osztálytól ajánljuk, de matek faktosok már akár 9. osztálytól is tudják hasznosítani a nálunk tanultakat. Illetve vannak olyan diákjaink is, akik 20 év kihagyás után kezdik újra a matekozást. Ha további kérdésed van ezzel kapcsolatban, keress minket a Messengeren!

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen