Akció!

Matematika érettségi felkészítő

39.900 Ft

Emelt szintű matematika érettségi felkészítő

Már csak 2 beiratkozónak tudjuk biztosítani ezt az árat

Product price
Additional options total:
Order total:

Leírás

A termék leírása

Az emelt szintű matematika érettségi felkészítő és a középszintű matematika érettségi felkészítő képzésünk már elindult, de még lehet hozzá csatlakozni December 31-ig. A korábbi előadásokat e-learningen tudod visszanézni. Minden emelt szintű kurzusunk mellé most ajándék középszintű matematika érettségi felkészítő jár, amelyet nem szükséges külön megrendelni.

Minden előadásunk 5 évig visszanézhető az e-learning portálunkon, amelyet a www.elitoktatas.hu címen érsz el.

Csoportos kedvezményre is van lehetőség: ha a barátaiddal együtt regisztrálnátok -akár több kurzusra-, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot üzenetben. Ha az egyik tanévben megveszed a kurzusunkat, a következő évben ugyanarra ingyen visszajöhetsz.Ez nem csak a 11-eseknek kiváló lehetőség.

Egész éves kurzusainkra 30 nap, intenzív és csak e-learning kurzusainkra 15 nap indoklás nélküli pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Ehhez kérlek írj ránk a képernyő alján található messenger gomb segítségével, vagy hívjál minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Ingyenessé tettük a teljes 100 órás középszintű matek érettségi felkészítőnket. Követheted élő adásban az oldalunkon Facebook live-ban, amiről kapsz értesítést, ha követsz minket. Ezenkívül a közvetítéseket visszanézheted 4K felbontásban a YouTube csatornánkon, illetve az emelt szintű kurzusaink résztvevőinek e-learning támogatást is adunk. A 100 órás emelt szintű matematika érettségi felkészítő normál ára 49.900 Ft.

A regisztráció menete

  • Válaszd ki a díjfizetési gyakoriságot.
  • Válaszd ki, hogy milyen szinten szeretnél regisztrálni az érettségi felkészítőnkre
  • Helyezd a terméket a kosárba
  • Ellenőrizd rendelésed, majd menj tovább a pénztárhoz
  • Töltsd ki személyes adataidat, majd válassz ki, hogy utalással vagy közvetlenül bankkártyával szeretnél fizetni. 
  • Az adatok megadásánál fontos, hogy valós e-mail címet és telefonszámot adj meg nekünk, hogy utána a meghívót a képzésre el tudjuk a későbbiekben küldeni. 
  • Véglegesítsd jelentkezésedet a megrendelés elküldése gombbal.

Részletes leírást a matematika érettségi felkészítőről itt találsz:

További információk

Szint

Emelt szintű