Kémia érettségi felkészítő – emelt szint

Kémia érettségi felkészítő tanfolyamunk ideális orvosi, mérnök és gyógyszerész szakokra felvételizőknek. Nálunk fontos a gyakorlati készségfejlesztés, hogy eredményesen felkészítsünk téged a kémia számolási feladatokra és a szóbelire is.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Elindítottuk a 2023/2024-es tanév előjelentkezését, illetve készülj a októberi érettségikre!
Regisztrálj 2023. június 18-ig -30% kedvezménnyel NYAR2023 kuponnal! Maxiumum 20 darab kupon bármely érettségi felkészítő kurzusunkra, csomagunkra felhasználható!

A felkészítőről

A kémia érettségi felkészítő kurzusunk tartalmaz 150 órányi, önállóan tanulható videóanyagot, amely teljes körűen, az alapoktól indulva megtanítja az elméletet, felkészít a számolásokra és a szóbelire. Ezt kiegészítjük kéthetente az 50 órás élő készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen lépésről lépésre oldunk meg gyakorlati feladatokat. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű kémia érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű kémia érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam utoljára kémiát, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Sok diáknál ez a helyzet. Éppen ezért építettük fel az emelt szintű kémia érettségi felkészítőnket egészen az alapoktól. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le. A stabil alapok építése nemcsak a kezdőknek, hanem még az OKTV-döntős diákjainknak is nagy segítséget jelentett.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

- Az e-learning 150 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szeminárium célja az, hogy lépésről lépésre feladatokat oldjunk meg közösen, ezáltal a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így már 11. osztályban elkezdheted a felkészülést. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt biosz-kémia-fizika

Leendő orvosoknak, fogorvosoknak
gyógyszerészeknek, állatorvosoknak
119.900 Ft
  • Ha biosz-kémiával felvételizel, akkor a Biofizika lesz a szórótárgy az egyetemen
  • Ha biosz-fizikával felvételizel, az Orvosi kémia, Biokémia lesz nehéz kémiai alaptudás nélkül
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddal, és ne költs vagyonokat magántanárra
Népszerű

Emelt kémia-matek-fizika

Leendő vegyészeknek,
vegyészmérnököknek
119.900 Ft
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent
  • Sokkal egyszerűbb a termodinamika, elektrokémia, kvantummechanika
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddat, és ne költs vagyonokat magántanárra

Mit tartalmaz a felkészítő?

A felkészítő leírása

Végigvesszük az általános-, a szervetlen- és a szerves kémiát. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szöveges számítási feladatokat matematikai modellé tudd alakítani, mert itt lehet a legtöbb pontot megszerezni, vagy elbukni az érettségin. Külön foglalkozunk a pH számítással, termokémiával, elektrokémiával, redoxi reakciók felírásával, titrálásokkal, ismeretlenek azonosításával, valamint komolyabb szerves kémiai és szervetlen kémiai ismeretekre fogsz szert tenni.

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)​

E-learning rendszerünk

Emelt szintű kémia érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 150 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk.

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Ez egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt.

A videók mobiltelefonon, laptopon, tableten, de akár okostévén 4K felbontásban is nézhetők.

Gyakran ismételt kérdések

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

A kémia érettségi felkészítőnket kétféleképpen tudod követni: 

a) A világ bármely pontjáról, ZOOM platformon keresztül, interaktív élő videohívásban.
b) Felvételről az e-learning platformunkon. 
ElitOktatas E-learning portál

Ezeket a lehetőségeket felváltva is igénybe tudod venni.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni.

Minden előadásunkat felvesszük videóra, és a beiratkozott tanulóink hozzáférést kapnak egy e-learning portálhoz, ahol 5 évig visszanézhetik ezeket az előadásokat. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen