Biológia emelt szintű érettségi felkészítő

Biológia emelt szintű érettségi felkészítőnket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy minél magasabb pontszámmal jussanak be az orvosira, vagy gyógyszerész, biológus esetleg pszichológus szakra.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Érettségi felkészítőinkhez tartozó, 50 órás videós e-learningünk felhasználásával sokkal több idő jut az élő konzultációkon gyakorlásra, készségfejlesztésre, mint egy hagyományos kurzuson

Az emelt szintű biológia érettségi felkészítőnket kibővítettük 150 órára. Előjelentkezés során a 100 órás felkészítőink árán kapod meg a bővített kurzust.

A felkészítőről

Elindítottuk a 2023/2024-es tanév előjelentkezését.
Regisztrálj 2023. április 10-ig -20% kedvezménnyel a Super Early Bird kedvezményért. 

Emelt szintű biológia érettségi felkészítő

Mit kell tudnod, ha menet közben akarsz csatlakozni?

Van-e elég időm felkészülni az érettségire, ha csak februárban csatlakozom a kurzushoz?

- Egy felkészítő 25 előadást tartalmaz. E-learning rendszerünket pedig az önálló tanulásra fejlesztettük ki. Amiről eddig lemaradtál, azt rendszerezett formában visszanézheted, és pl. napi 1 előadás megtanulásával akár 25 nap alatt is felkészülhetsz az érettségire.

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam az adott tantárgyat, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Nagyon sok diáknál ez probléma. Éppen ezért ezt figyelembe véve kurzusainkat teljesen az alapoktól kezdve építjük fel a diákjaink számára, majd korábbi érettségi feladatokat oldunk meg, hogy a tanultakat gyakoroljuk. Külön cél, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le.

Miért jó, ha most csatlakozom a kurzusokhoz, de csak októberben, vagy jövő év májusában érettségizek?

- Mindenkinek 5 év hozzáférést biztosítunk az e-learning rendszerünkben a kurzus videóihoz, ezáltal önállóan is tudsz készülni, illetve a jövő évi felkészítő csoportunkba plusz költség nélkül csatlakozhatsz. Így már 11. osztályban is elkezdheted a felkészülést az érettségidre.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt biosz-kémia-fizika

Leendő orvosoknak, fogorvosoknak
gyógyszerészeknek, állatorvosoknak
119.900 Ft
  • Ha biosz-kémiával felvételizel, akkor a Biofizika lesz a szórótárgy az egyetemen
  • Ha biosz-fizikával felvételizel, az Orvosi kémia, Biokémia lesz nehéz kémiai alaptudás nélkül
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddal, és ne költs vagyonokat magántanárra
Népszerű

Emelt biosz-töri-angol

Leendő pszichológusoknak
 
119.900 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat

Mit tartalmaz a felkészítő?

A felkészítő leírása

A biológia érettségi anyagot logikus, egymásra épülő sorrendben vesszük végig, és külön hangsúlyt fektetünk a nehezebb témakörökre. Tanulunk biokémiát, megismerjük a legfontosabb aminosavakat, szénhidrátokat, fehérjéket, nukleinsavakat. Megismerjük a sejt felépítő, illetve a lebontó folyamatait, és a molekuláris sejtbiológiát. Gyakoroljuk az érettségin sok pontot érő számítási feladatokat, pl: öröklődés (Mendel-törvényei alapján), és populáció genetikai számítási feladatok (Hardy-Weinberg-törvény alapján). Végig vesszük a növénytant, az állattant, az evolúciót és az etológiát. A végén az embertan során a legfontosabb szervrendszereinket és élettani működésünket vesszük. 

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Az e-learning rendszerünk a tanév 100 órás élő érettségi felkészítő kurzusainak a feldolgozott videóit tartalmazza. Mivel az órák interaktívak, a diákok részvétele hozzájárult a tananyag hatékonyabb átadásához. Az e-learningen az elő előadások felvételeit fejezetkre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Ennek segíségével:

  • önállóan is tanulhatsz, akár iskolaszünetekben is
  • az érettségire készülésnek csak a te időd és energiád szab határt
  • jobb minőségű jegyzetet készíthetsz, mert a videókat egyből visszatekerheted

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. 

Miután megvetted az érettségi felkészítőnket, a munkatársunk regisztrál Téged az E-learning portálunkon.

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Az egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt ez a koncepció. 

Gyakran ismételt kérdések

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

A biológia érettségi felkészítőnket kétféleképpen tudod követni: 

a) A világ bármely pontjáról, ZOOM platformon keresztül, interaktív élő videohívásban.
b) Felvételről az e-learning platformunkon
ElitOktatas E-learning portál

Ezeket a lehetőségeket felváltva is igénybe tudod venni.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Minden előadásunkat felvesszük videóra, és a beiratkozott tanulóink hozzáférést kapnak egy e-learning portálhoz, ahol korlátlanul visszanézhetik ezeket az előadásokat. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. 

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 550 7144-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen