Biológia emelt szintű érettségi felkészítő

Biológia emelt szintű érettségi felkészítőnket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy minél magasabb pontszámmal jussanak be az orvosira, vagy gyógyszerész, biológus esetleg pszichológus szakra.

Csatlakozhatsz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozhatsz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Készülj hatékonyan a májusi érettségire e-learning rendszerünkkel, ahol az egész éves felkészítőnkből célzottan meg tudod tanulni a legtöbb pontot érő részeket.

Az emelt szintű biológia érettségi felkészítőnket kibővítettük 150 órára. Előjelentkezés során a 100 órás felkészítőink árán kapod meg a bővített kurzust. Jelentkezz most és nyáron előre tudsz készülni a korábbi előadások videóival e-learning rendszerünkön

E-learning ajánlat

Készülj a 2022. májusi és októberi érettségire e-learning felületünkön, most akciósan 29.900 Ft-ért. Teljes hozzáférést biztosítunk az idei előadások összes felvételéhez
E-learning

Best of Biosz

Válaszd Best Of Biosz csomagunkat, ha szeretnél még egy szuperintenzív felkészítőt az érettségi előtt. Május 5-től 9-ig, összesen 20 órán át.
Akciós áron: 19.900 Ft
Best of Biosz

E-learning & előjelentkezés

Tanulj nyáron az e-learning felületünkön, és jelentkezz előre a szeptemberben induló érettségi felkészítőinkre. Most akciósan 49.900 Ft az első 10 jelentkezőnek.
Regisztrálok

A felkészítőről:

Minden emelt szintű kurzusunk mellé most ajándék középszintű matematika érettségi felkészítő jár.

Mit tartalmaz a felkészítő?

Mit fogsz tanulni?

Ilyen nálunk az érettségi felkészítő

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)

A felkészítő leírása

Biológia emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamunk azoknak ajánljuk, akik orvosi, mérnöki, gyógyszerész, gyógytornász vagy biológus szakokra szeretnének felvételizni. 

A biológia érettségi anyagot logikus, egymásra épülő sorrendben vesszük végig és külön hangsúlyt fektetünk a nehezebb témakörökre. Tanulunk biokémiát, megismerjük a legfontosabb aminosavakat, szénhidrátokat, fehérjéket, nukleinsavakat. Megismerjük a sejt felépítő, illetve a lebontó folyamatait, és a molekuláris sejtbiológiát. Gyakoroljuk az érettségin sok pontot érő számítási feladatokat, pl: öröklődés (Mendel-törvényei alapján), és populáció genetikai számítási feladatok (Hardy-Weinberg-törvény alapján). Végig vesszük a növénytant, az állattant, az evolúciót és az etológiát. A végén az embertan során a legfontosabb szervrendszereinket és élettani működésünket vesszük. 

E-learning rendszerünk

Az e-learning rendszerünk a tanév 100 órás élő érettségi felkészítő kurzusainak a feldolgozott videóit tartalmazza. Mivel az órák interaktívak, a diákok részvétele hozzájárult a tananyag hatékonyabb átadásához. Az e-learningen az elő előadások felvételeit fejezetkre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Ennek segíségével:

  • önállóan is tanulhatsz, akár iskolaszünetekben is
  • az érettségire készülésnek csak a te időd és energiád szab határt
  • jobb minőségű jegyzetet készíthetsz, mert a videókat egyből visszatekerheted

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. 

Miután megvetted az érettségi felkészítőnket, a munkatársunk regisztrál Téged az E-learning portálunkon.

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Az egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt ez a koncepció. 

Gyakran ismételt kérdések

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

A biológia érettségi felkészítőnket kétféleképpen tudod követni: 

a) A világ bármely pontjáról, ZOOM platformon keresztül, interaktív élő videohívásban.
b) Felvételről az e-learning platformunkon
ElitOktatas E-learning portál

Ezeket a lehetőségeket felváltva is igénybe tudod venni.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Minden előadásunkat felvesszük videóra, és a beiratkozott tanulóink hozzáférést kapnak egy e-learning portálhoz, ahol korlátlanul visszanézhetik ezeket az előadásokat. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. 

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 550 7144-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

E-learning ajánlat

Készülj a 2022. májusi és októberi érettségire e-learning felületünkön, most akciósan 29.900 Ft-ért. Teljes hozzáférést biztosítunk az idei előadások összes felvételéhez
E-learning

Best of Kémia

Válaszd Best Of Kémia csomagunkat, ha szeretnél még egy szuperintenzív felkészítőt az érettségi előtt. Május 5-től 9-ig, összesen 20 órán át.
Akciós áron: 19.900 Ft
Best of Kémia

E-learning & előjelentkezés

Tanulj nyáron az e-learning felületünkön, és jelentkezz előre a szeptemberben induló érettségi felkészítőinkre. Most akciósan 49.900 Ft az első 10 jelentkezőnek.
Regisztrálok

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen