Magyar érettségi felkészítő – emelt szintű

200 órás emelt szintű magyar érettségi felkészítőnket azoknak ajánljuk, akik bölcsészként képzelik el a jövőjüket, vagy pszichológiára, jogi karra, nemzetközi tanulmányokra, kommunikáció és médiatudományra, vagy akár politológiára szeretnének továbbmenni.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel.

A Magyar érettségi felkészítő összefoglalója

A magyar érettségi felkészítő kurzusunk tartalmaz 100 órányi, önállóan tanulható videóanyagot, amely lefedi az irodalom és a nyelvtan tételsor teljes anyagát. Ezt kiegészítjük hetente, összesen 80 órás élő előadásunkkal, ahol a készségfejlesztésre helyezzük a hangsúlyt. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű magyar érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű magyar érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam utoljára magyar irodalmat és nyelvtant, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Nálunk ez egyáltalán nem probléma. Az e-learning anyagban találsz előadást az összes olyan irodalmi szerzőről, akinek az életműve részét képezi az emelt szintű magyar érettségi felkészítő tananyagnak, valamint a nyelvtan tételeket is megtanulhatod egészen az alapoktól felépítve. Az előadások során használt fogalmakat (például korstílusok, műfajok nevei, nyelvészeti szakkifejezések) egytől egyig definiáltuk. Külön cél nálunk, hogy a tanár mindig nagyobb kontextusba helyezze az adott témát, hogy összefüggő műveltséget kapj, ne pedig a levegőben lógó ismeretfoszlányokat. E-learning anyagunkat középiskolai tanulmányaidhoz is használhatod segédanyagként már 9. osztálytól.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

- Az e-learning 100 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szeminárium célja az, hogy a műelemzési készségeidet interaktívan fejlesszük, a nyelvtani jelenségek felismerését közösen begyakoroljuk, valamint emelt szintű érettségi feladatokat oldjunk meg együtt lépésről lépésre. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt magyar-töri-angol

Leendő bölcsészeknek, jogászoknak, társadalomtudományokhoz
159.990 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • A magyar nyelv helyes használata alapvető elvárás

Emelt magyar-biológia

Leendő pszichológusoknak
143.990 Ft
  • A biológia a legnépszerűbb tantárgyunk
  • Az esszéírás alapjait bármelyik érettségin hasznosíthatod
  • A magyar nyelv helyes használata alapvető elvárás

Mit tartalmaz a magyar érettségi felkészítő?

A magyar érettségi felkészítő leírása

A kurzuson együttesen vesszük át a magyar nyelv és irodalom ismeretanyagát: mindent, amit tudni kell a kommunikációról, a magyar nyelvtörténeti korszakokról, az érvelő szövegekről és a cáfolat rendszeréről; valamint a kötelező irodalmi nagyjaink alkotásain túl részletesebben vesszük az életútjukat, a hozzájuk kapcsolódó irányzatokat, hatásukat és utóéletüket. A világirodalomban pedig kitérünk minden jelentős irodalomtörténeti korszakra, megvizsgáljuk különböző korstílusok jellemzőit (pl. romantika, realizmus, expresszionizmus…).

A magyar érettségi felkészítő kurzusunk célja, hogy segítsünk összefüggésekben gondolkodni a különböző korok és műfajok között poétikai szempontból, illetve akár az eszmetörténeti változásokat is figyelembe véve.

Ilyen nálunk egy magyar érettségi felkészítő előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Emelt szintű magyar érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 100 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. 

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk.

Középiskolásoknak már 9. osztálytól jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor az e-learning anyagokat végig tudják használni a jobb jegyek érdekében. Bármelyik iskolai órán előkerülő témát önállóan is pótolhatsz, megtanulhatsz, átismételhetsz. Amikor pedig célzottan az érettségire készülsz, a szemináriumokon való részvétel nem jelent majd plusz költséget.

Gyakran ismételt kérdések

Az emelt szintű magyar érettségi anyaga tartalmazza a középszintű anyagot is. Emelt szinten jellemzőek a több témakört érintő, összetett feladatok, ahol egyszerre kell használnod az irodalmi és a nyelvtani tudásodat, illetve itt több szerzőt és részletesebben kell ismerni, mint középszinten. Ha taktikai okokból (a pontszámítás miatt) mész csak középszintre, de később szükséged lesz egy stabil irodalmi műveltségre, érdemes ezt a felkészítőt választani!

Magyar nyelv és irodalom érettségi felkészítőnket már 9. osztálytól ajánljuk a középiskolai tananyag kiegészítésére és tudásod elmélyítésére. Főleg azoknak lehet hasznos ez a korai csatlakozás, akik már most tudják, hogy komolyabban szeretnének bölcsészettel foglalkozni, vagy OKTV-re mennek majd. Sőt, olyan diákjaink is vannak, akik 10-20 éve nem tanultak irodalmat, de most pályamódosítás miatt újrakezdik.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen