Nyolc az egyben gimnáziumi tanulmányi csomag

Készülj minden témazáródra és az érettségidre magas minőségű oktatóanyagból.

Mindegyik felkészítő az alapoktól az emelt szintű érettségiig képes felkészíteni, gyakran OKTV-re is megfelelő alapokat nyújt.

5 év hozzáférés mind a 8 emelt szintű érettségi felkészítő kurzusunk 850 órányi rendszerezett e-learning videóanyagához, valamint az elő előadásokhoz.

  • Magyar Nyelv és Irodalom
  • Történelem
  • Matematika
  • Biológia
  • Kémia
  • Fizika
  • Angol
  • Informatika

240.000 Ft

Részletfizetés kérhető

Az ajánlat a készlet erejéig, vagy visszavonásig tart

Minden felkészítőre és csomagajánlatra is -20% kedvezményt biztosítunk! Használd a LASTMINUTE kupont a pénztár oldalon. A kedvezmény a végösszegből kerül levonásra. A kupon 2023. április 10-ig érvényes. Felhasználható az idén májusi/októberi érettségre történő felkészülésre, valamint a 2023/2024-es tanév előjelentkezésére is. Előjelentkezés esetén is biztosítjuk már most a hozzáférést az e-learning rendszerünkhöz.

A csomag leírása

A tanulmányi csomagunkat már 9. osztálytól ajánljuk, ugyanis az egész gimnáziumi tudást lefedi az adott tárgyakból. Nem kell attól tartanod, hogy a középszintű tudásodhoz képest majd nehéz lesz az emelt kurzus, ugyanis tanáraink minden tananyagot az alapoktól kezdve újra elmondanak. A célunk ezzel az ajánlattal az, hogy már gimnázium elejétől kezdve tudatosan magas szinten fejleszthesd a készségeid, és teljesebb rálátást kapj arra, hogy mi az, amivel később folytatni szeretnéd tanulmányaidat a felsőoktatásban.

A csomagot bármikor megveheted, akár menet közben is csatlakozhatsz, e-learning rendszerünk segítségével nem maradsz le semmiről, ugyanis bármit, bármikor visszanézhetsz, 5 éven keresztül. Felkészítőinkkel sikeresen leteheted az emelt szintű érettségit, külön korrepetálás nélkül is.

Mit tartalmaz a csomag?

Fizetési lehetőségek:

Az Elit Gimnáziumi Tanulmányi Csomag ára összesen 240 000 Ft, ez annyi, mintha minden emelt szintű kurzust csupán 30 000 forintért vennél meg.
Választható fizetési opciók:

Családi csomag: szeretne családja minden gyerekének külön hozzáférési fiókot a tanulmányi csomaghoz? Testvérek esetén +30 000 Ft-ért saját felhasználó fiókót kaphat az összes gyereke. (Tehát összesen 270 000 Ft-ért az összes gyereke saját felhasználó fiókkal tanulhat)

Az élő előadások aktuális órarendje:

 • hétfő: irodalom – 16:00-18:00
 • kedd: történelem – 16:30-19:45
 • szerda: informatika – 16:30-19:45
 • csütörtök: angol – 16:30-19:45
 • péntek: fizika – 16:30-19:45
 • szombat: biológia – 10:00-15:45
 • vasárnap: havonta 1x nyelvtan – 13:00-16:00; matematika: 16:30-19:45

Nézd meg az érettségi felkészítő oktatásunkról szóló videónkat.

Mások vagyunk, mint mások.

Informatikai és videós tudásunkkal, olyan szinvonalú közvetítést nyújtunk, amely nemzetközi szinten is megállja a helyét. Nézd meg rövid videónkat, amiből megtudhatod, miért az Elit Oktatás felkészítőivel érdemes felkészülnöd az érettségire.

"Mindenkinek ajánlom, aki magas pontszámot szeretne elérni az érettségin. Nekem is sokat segített! Ezeken túl a tanár nagyon jó fej és rugalmas!"
L. Zoltán
2019-ben érettségizett diákunk, aki jelenleg a SOTE orvosi karára jár
"Érettségi előtt nem voltam biztos magamban, ezért jelentkeztem a felkészítőre is. Több feladatot is megoldottunk, türelmesen elmagyarázták, amit nem értettünk, interaktív volt, és ennek segítségével könnyebben rá tudtam érezni az érettségin a feladatokra is."
Szabados Aida
2020-ban érettségizett diákunk, aki jelenleg a Debreceni Egyetem népegészségügyi karára jár
"Donát segítségével kevesebb, mint fél év alatt készültem fel az emelt kémia érettségire, ennek köszönhetően most az orvosira járok. Pontos, lényretörő magyarázatok, csak ajánlani tudom!"
Kelemen Balázs
2019-ben érettségizett diákunk, aki jelenleg a Pécsi Tudományegyetem orvosi karára jár