Családi Tanulmányi Csomag - a gimnázium kezdetétől az érettségiig

Ez a csomag már a gimnázium során megalapozza a sikeres érettségit és később segít bejutni a legmagasabb pontszámokat megkövetelő egyetemi szakokra is. Így a család több tagja is választhat magának olyan hivatást, mint amilyen az orvos, gyógyszerész, ügyvéd, pszichológus, informatikus, vagy akár közgazdász, mérnök.

5 év hozzáférés mind a 10 emelt szintű érettségi felkészítő kurzusunk 1000 órányi rendszerezett e-learning videóanyagához, valamint az élő előadásokhoz.

  • Magyar nyelv és irodalom
  • Történelem
  • Földrajz
  • Matematika
  • Biológia
  • Kémia
  • Fizika
  • Angol
  • Német
  • Informatika – digitális kultúra

Készülj a témazáróidra, érettségidre magántanár nélkül!

Az emelt szintű érettségi tartalmazza a középszintű érettségi követelményeit is, ezért lehet nagyon jól kihasználni a videóinkat a középiskolai tanulmányok alatt!

299.990 Ft

Részletfizetés kérhető

Az ajánlat a készlet erejéig, vagy visszavonásig tart

Mitől családi csomag?

A csomag megvásáslásával legfeljebb 5 rokon saját felhasználói fiókot kap az összes tantárgyhoz. Ebbe a csoportba beletartozhatnak szülők, gyerekek, testvérek, féltestvérek, unokatestvérek is. 

Az sem baj, ha valamelyik gyerek még nem kezdte el középiskolai tanulmányait: az ő 5 éves hozzáférése csak akkor aktiválódik, amikor elkezdi a 9. osztályt.

Videóanyagunkból magas minőségben fel tudtok készülni az összes gimnáziumi témazáróra, készülhettek OKTV-re, gyakorolhattok a korábbi érettségi feladatokon, a videók korlátlan visszanézhetősége pedig felszámolja a klasszikus korrepetálást, magántanárt igénylő problémákat.

Mitől különleges ez a csomag?

A mi érettségi felkészítő e-learning rendszerünk tantárgyanként 100-200 tanórányi élő, táblás előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. 

Nem kell attól tartanod, hogy a középszintű tudásodhoz képest majd nehéz lesz az emelt kurzus, ugyanis tanáraink minden tananyagot az alapoktól kezdve újra elmondanak. A célunk ezzel az ajánlattal az, hogy már gimnázium elejétől kezdve tudatosan magas szinten fejleszthesd a készségeid.

Mit kaptok az e-learning anyagon kívül?

Az e-learning videóanyagot minden tantárgyból élő online szeminárium egészíti ki októbertől áprilisig, amelyeken a készségfejlesztés kerül előtérbe. Ezeket a szemináriumi alkalmakat az adott tárgytól függően havi 2-4 alkalommal, alkalmanként 4 tanórában tartjuk meg. Ilyenkor feladatokat oldunk meg lépésről lépésre a tanár vezetésével, visszajelzést kaphattok a haladásotokról és feltehetitek a kérdéseiteket.

Minden tantárgyhoz tartozik egy chat-csoport, ahol szintén kérdezhettek egymástól és a tanártól, megoszthatjátok a tapasztalataitokat vagy akár tanulótársat is találhattok magatoknak.

A csomag összefoglalója

Fizetési lehetőségek:

Az Gimnáziumi Családi Tanulmányi Csomag ára összesen 299 990 Ft, ez annyi, mintha minden emelt szintű kurzust csupán 29 999 forintért vennél meg.
Választható fizetési opciók:

Családi csomag: 5 családtag saját felhasználói fiókot kap minden kurzusunkhoz. Testvérek, féltestvérek, unokatestvérek, de akár szülők is jelentkezhetnek.

Az élő előadások tervezett órarendje októbertől áprilisig:

Az szemináriumokon történő részvétel nem kötelező. Azok utólag visszanézhetőek.
 • hétfő: történelem – 16:00-18:00
 • kedd: irodalom – 16:30-19:45
 • szerda: földrajz – 16:30-19:45
 • csütörtök: angol – 16:30-19:45
 • péntek: fizika – 16:30-19:45
 • péntek: emelt matek – 16:30-19:45
 • szombat: biológia – 10:00-13:45
 • szombat: kémia – 10:00-13:45
 • vasárnap: német – 10:00-13:15
 • vasárnap: informatika – digitális kultúra: 16:30-19:45

Ilyen nálunk egy érettségi felkészítő előadás

Nézd meg az érettségi felkészítő oktatásunkról szóló videónkat.

Mások vagyunk, mint mások.

Informatikai és videós tudásunkkal, olyan szinvonalú közvetítést nyújtunk, amely nemzetközi szinten is megállja a helyét. Nézd meg rövid videónkat, amiből megtudhatod, miért az Elit Oktatás felkészítőivel érdemes felkészülnöd az érettségire.

"Mindenkinek ajánlom, aki magas pontszámot szeretne elérni az érettségin. Nekem is sokat segített! Ezeken túl a tanár nagyon jó fej és rugalmas!"
L. Zoltán
2019-ben érettségizett diákunk, aki jelenleg a SOTE orvosi karára jár
"Érettségi előtt nem voltam biztos magamban, ezért jelentkeztem a felkészítőre is. Több feladatot is megoldottunk, türelmesen elmagyarázták, amit nem értettünk, interaktív volt, és ennek segítségével könnyebben rá tudtam érezni az érettségin a feladatokra is."
Szabados Aida
2020-ban érettségizett diákunk, aki jelenleg a Debreceni Egyetem népegészségügyi karára jár
"Donát segítségével kevesebb, mint fél év alatt készültem fel az emelt kémia érettségire, ennek köszönhetően most az orvosira járok. Pontos, lényretörő magyarázatok, csak ajánlani tudom!"
Kelemen Balázs
2019-ben érettségizett diákunk, aki jelenleg a Pécsi Tudományegyetem orvosi karára jár