Angol érettségi felkészítő – emelt szintű

Összesen 235 órás emelt szintű angol érettségi felkészítőnk két részből áll: az e-learningről önállóan megtanulhatod a részletes elméleti alapokat, így az élő online szemináriumokon több idő jut a beszédkészséged fejlesztésére és az érettségi feladatmegoldásra. Előrehozott érettségihez is ajánlott!

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Készülj velünk intenzíven a májusi vizsgára! A most vásárolt egész éves kurzusainkkal az októberi, vagy a jövő évi érettségire is fel tudsz készülni, sőt az élő szemináriumokon is részt vehetsz.

Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel.l.

Az angol érettségi felkészítő összefoglalója

Az emelt szintű angol érettségi felkészítő kurzusunk 150 órányi, önállóan tanulható videóanyagot tartalmaz, amelyben benne van az emelt szintű érettségihez szükséges összes nyelvtani szerkezet magyarázata és mindegyik kidolgozott szóbeli tétel. Ezt kiegészítjük havonta 3 alkalommal a 85 órányi élő készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen gyakorlunk az írásbelire és a szóbelire egyaránt. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Angol érettségi felkészítő - Emelt szintű

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű angol érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig. Az előadások a kidolgozott szóbeli tételeket is tartalmazzák!

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam utoljára angolt, vagy ritkán szoktam használni a nyelvet?

- Nagyon sok diáknál ez a helyzet. Éppen ezért építettük fel az emelt szintű angol érettségi felkészítőnket az alapoktól. Az előadásokban még a legegyszerűbb igeidőket és szóbeli témaköröket is részletesen elmagyarázzuk, átbeszéljük. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le, illetve mindig válaszoljon a felmerülő kérdésekre. Ezért ezt a felkészítő kurzusunkat már 9. osztálytól is ajánljuk.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

- Az e-learning több mint 150 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szeminárium célja az, hogy a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról közös nyelvtani gyakorlás, emelt szintű érettségi feladatmegoldás és sok-sok szóbeli feladat formájában. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így előre tudsz tanulni. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt magyar-töri-angol

Leendő bölcsészeknek, pszichológusoknak, jogászoknak, társadalomtudományokhoz
139.990 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • A magyar nyelv helyes használata alapvető elvárás

Emelt matek-angol-info

Gazdaságtudományokra,
leendő programtervező matematikusnak
139.990 Ft
  • Fejlett angol nyelvtudás akár több, mint 100 ezer forint pluszt jelent a munkaerőpiacon
  • Könnyebb nemzetközi érvényesülés, ha akár külföldön folytatnád a tanulmányaidat
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent

Mit tartalmaz az angol érettségi felkészítő?

A felkészítő leírása

Emelt szintű angol érettségi felkészítő kurzusunkon három fő készségre helyezzük a hangsúlyt: a nyelvhelyesség fejlesztésére, az írásbeli típusfeladatok begyakorlására és a szóbeli témakörökben való jártasság megszerzésére. Ezért sok részletes magyarázatot és gyakorló feladatot kapsz az összes olyan nyelvtani szerkezethez, ami az emelt szintű érettségin szükséges lehet – ezeket később akár egy C1 nyelvvizsgán is hasznosíthatod! 

Emellett sok emelt szintű érettségi feladatot oldunk meg közösen, amelyekhez konkrét megoldási stratégiákat is kialakítunk. A szóbeli témaköröket pedig nagyon alaposan kidolgozzuk, valamint sokat gyakoroljuk a képleírást és a vitázást is.

Ilyen nálunk egy angol érettségi felkészítő előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Emelt szintű angol érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 150 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. 

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk.

Középiskolásoknak már 9. osztálytól jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor az e-learning anyagokat végig tudják használni a jobb jegyek érdekében. Bármelyik iskolai órán előkerülő témát önállóan is pótolhatsz, megtanulhatsz, átismételhetsz. Amikor pedig célzottan az érettségire készülsz, a szemináriumokon való részvétel nem jelent majd plusz költséget.

Gyakran ismételt kérdések

Az emelt szintű angol érettségi anyaga tartalmazza a középszintű angoltudást is. Emelt szinten kicsit több nyelvtani szerkezetet kell jól használnod, bonyolultabb szövegeket kell megértened, a szóbelin pedig kicsit nehezebbek a kifejtendő témák. Így a középszintre készülőknek is ajánljuk ezt a kurzust – hiszen ha többet tudsz a szükségesnél, az nagyon sok extra önbizalmat adhat!

Az angol érettségi felkészítő kurzust már 9. osztálytól ajánljuk, hiszen a középiskolai tanulmányaidnak is remek kiegészítője lehet. Ha nyelvvizsgára készülsz, ahhoz is hasznos lehet ez a felkészítő. Emellett olyan diákjaink is vannak, akik 20 év után kezdik újra az angoltanulást.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen