Angol emelt szintű érettségi felkészítő

Az emelt szintű angol érettségi felkészítőt azoknak ajánljuk, akik szeretnének az érettségivel együtt kapásból egy középfokú angol nyelvvizsgát is szerezni, továbbá a plusz pontok egy részét ezzel tervezik begyűjteni a felvételire. Az itt tanultak később a munkahelyen is hasznosnak lesznek.

Csatlakozhatsz menet közben felkészítőinkhez! Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Csatlakozhatsz menet közben felkészítőinkhez! <br> <br>Korábbi előadásaink videóról visszanézhetőek.

Ez a képzésünk már elindult, de még lehet hozzá csatlakozni December 31-ig. A korábbi előadásokat e-learningen tudod visszanézni. Minden emelt szintű kurzusunk mellé most ajándék középszintű matematika érettségi felkészítő jár.

A felkészítőről:

Mit tartalmaz a felkészítő?

Mit fogsz tanulni?

Ilyen nálunk az érettségi felkészítő

Ilyen nálunk egy előadás (részletek előadásainkból)

A felkészítő leírása

“If tea can’t fix it, it is a serious problem” – tartja az angol közmondás. Ezzel a mentalitással invitálunk  a beszédközpontú emelt szintű angol érettségi felkészítőnkre, ahol az a cél, hogy először akár helytelenül is, de minél többet és folyamatosan képes legyél angolul beszélni. Ne aggódj, ez idővel javulni, fejlődni fog. A szóbeli érettségin rendszeresen hoznak váratlan kérdésekkel olyan helyzetekbe, amikor pánikba eshetsz, de ezeket jól bejáratott (és nem bemagolt) mondatokkal könnyedén ki lehet védeni (pl. lányokat fociról kérdeznek angolul a szóbelin). Feljesztjük az íráskészségedet, a hallásutáni szövegértésedet és helyesírásra is fókuszálunk.

E-learning rendszerünk

Csomagajánlatunkkal az őszi érettségire is fel tudsz készülni. Ha előjelentkezel az októberben induló kurzusunkra, akkor e-learning portálunkon rendszerezett előző tanév előadásaival már nyáron elkezdheted a felkészülést. Ezt követően akár csatlakozhatsz az egész éves élő videós felkészítőnkhöz, mivel csomagunk ezt a lehetőséget is tartalmazza.

Miután megvetted az érettségi felkészítőnket, a munkatársunk regisztrál Téged az E-learning portálunkon. Az élő órával ellentétben itt bármikor, korlátlanul visszanézheted 5 évig az előadásokat. Ez egyedülálló lehetőség azok számára, akik az októberi érettségire készülnének. Mivel a feltöltött anyagok az élő tanórák megvágásával készülnek, ezért az előadás üteme igazodik a diákok megértési tempójához. 

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Az egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt ez a koncepció. 

Gyakran ismételt kérdések

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

A kémia érettségi felkészítőnket háromféleképpen tudod követni: 

a) A világ bármely pontjáról, ZOOM platformon keresztül, interaktív élő videohívásban.
b) Személyesen oktatótermünkben (max egyszerre 12 fő tud a teremben lenni)
c) Felvételről az e-learning platformunkon

Ezeket a lehetőségeket felváltva is igénybe tudod venni.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Minden előadásunkat felvesszük videóra, és a beiratkozott tanulóink hozzáférést kapnak egy e-learning portálhoz, ahol korlátlanul visszanézhetik ezeket az előadásokat. 

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. 

Részvehehetnek fiatalabbak és idősebbek is, de előtte érdemes konzultálni oktatónkkal. Írjál nekünk messengeren, vagy vedd fel a kapcsolatot velük egyéb elérhetőségeinken.

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 550 7144-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebookon
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás itt: email
Megosztás E-mailen