Fizika érettségi felkészítő – emelt szintű

Összesen 150 órás emelt szintű fizika érettségi felkészítő tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik fizikusnak, mérnöknek készülnek, illetve akik kémia helyett inkább fizikából felvételiznének az orvosira. Minden előadásunk visszanézhető fejlett e-learningünkön!

Készülj velünk nyáron az érettségire! A kurzus videóit akár a rendelés napján el tudod kezdeni tanulni az októberi vagy a májusi érettségire!

Készülj velünk nyáron az érettségire! A kurzus videóit akár a rendelés napján el tudod kezdeni tanulni az októberi vagy a májusi érettségire!

Hamarosan iPhone és Android mobil app hozzáféréssel.

A Fizika érettségi felkészítő összefoglalója

A fizika érettségi felkészítő kurzusunk tartalmaz 120 órányi önállóan tanulható videóanyagot, amely teljes körűen, az alapoktól indulva megtanítja az elméletet, felkészít a tesztfeladatokra, az összetett feladatokra és a szóbelire. Ezt kiegészítjük kéthetente az összesen 14 alkalmas élő, készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen lépésről lépésre oldunk meg gyakorlati feladatokat. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű Fizika érettségi felkészítő az Elit Oktatás Érettségi Felkészítő kínálatában

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű fizika érettségi felkészítőről?

Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?

- Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam utoljára fizikát, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Egyáltalán nem kell aggódnod emiatt. Gondoltunk erre, éppen ezért építettük fel az emelt szintű fizika érettségi felkészítőnket egészen az alapoktól. Odafigyelünk arra is, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le. E-learning anyagunkat középiskolai tanulmányaidhoz is használhatod segédanyagként.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

- Az e-learning 100 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szeminárium célja az, hogy lépésről lépésre feladatokat oldjunk meg közösen, ezáltal a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így már 11. osztályban elkezdheted a felkészülést. A szemináriumok szintén visszanézhetőek felvételről.

Csomagajánlataink

Tippek:
  • Ne ijedj meg a három tantárgytól! Amelyik a felvételidhez nem szükséges, abból később is ráérsz felkészülni e-learning felületünkön, vagy csatlakozhatsz az élő előadásokhoz
  • Harmadik tárgynak olyat válassz, ami a felvételi után, az egytemen lehet hasznos (pl. szórótárgy épül rá)

Emelt biosz-kémia-fizika

Leendő orvosoknak, fogorvosoknak
gyógyszerészeknek, állatorvosoknak
159.990 Ft
  • Ha biosz-kémiával felvételizel, akkor a biofizika lesz a szórótárgy az egyetemen
  • Ha biosz-fizikával felvételizel, az orvosi kémia, biokémia lesz nehéz, kémiai alaptudás nélkül
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddal, és ne költs vagyonokat magántanárra!
Népszerű

Emelt matek-fizika

Leendő mérnököknek
143.990 Ft
  • Az emelt matek gondolkodásmódja nagy előnyt jelent
  • Igény szerint egészítsd ki angollal vagy némettel, a sokkal jobb fizetés érdekében
  • Legyél tudatos! Ne csússz meg az egyetemi tanulmányaiddat, és ne költs vagyonokat magántanárra

Mit tartalmaz a fizika érettségi felkészítő?

A fizika érettségi felkészítő leírása

Válaszd emelt szintű fizika érettségi felkészítőnket, mert a fizikával nemcsak a klasszikus munkakörökben lehet elhelyezkedni (pl.: tanár, villamosmérnök, gépészmérnök, kutató, csillagász, meteorológus, stb.), hanem olyan helyeken is kapkodnak a fizikusok után, mint befektetési bankok, pénzügyi elemző és informatikai nagyvállalatok. 

A fizikusok ráadásul könnyebben képesek komplex rendszerekben gondolkodni és ez által sokkal jobb gazdasági döntéseket meghozni, mint közgazdász társaik. Mi erre készítünk fel.

Ilyen nálunk egy fizika érettségi felkészítő előadás (részletek előadásainkból)

E-learning rendszerünk

Emelt szintű fizika érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 150 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk.

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Ez egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt.

Gyakran ismételt kérdések

Az emelt szintű fizika érettségi anyaga tartalmazza a középszintű fizikát is. Emelt szinten jellemzőek a több témakört érintő, összetett feladatok, míg középszinten gyakran egy feladat egy témához kapcsolódik. Ha taktikai okokból (a pontszámítás miatt) mész csak középszintre, de később szükséged lesz a fizikatudásra, akkor érdemes ezt a felkészítőt választani! 

A fizika érettségi felkészítő kurzust érettségi felkészülésre 11. osztálytól ajánljuk, de ha valakit magasabb szinten érdekel a fizika (pl. már most tudja, hogy orvosira készül, vagy OKTV-zni tervez), neki akár már 9. osztályban is érdemes lehet csatlakozni. Illetve vannak olyan diákjaink is, akik 20 év kihagyás után kezdik újra a fizikatanulást.

Igen, mert az előadások videóról visszanézhetőek e-learning portálunkon, amely a www.elitoktatas.hu címen elérhető.

Írj nekünk a Messenger chat ikonra kattintva és segítünk felvenni a fonalat.

Miután megvetted a kurzust, regisztrálj a www.elitoktatas.hu weboldalon. Ezt követően írj nekünk messengeren, és munkatársunk gyorsan jóváhagyja a hozzáférésed.

Javasoljuk a számítógép használatát, de tabletről és telefonról is be lehet csatlakozni. Előtte mindenkinél tartunk próbahívást és probléma esetén informatikai tamogatást is nyújtunk

Jelentkezz kurzusunkra webshopunkon keresztül, ahol számla ellenében banki átutalással,  vagy közvetlenül bankkártyával tudsz fizetni. Részletfizetéshez, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk Messengeren!

Kérdéseidet legegyszerűbben Facebook Messenger chaten tudod nekünk feltenni, a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével. Továbbá ki tudod tölteni a kicsit lentebb található visszahívás kérése űrlapot, vagy hívj minket a +36 1 445 45 67-es telefonszámon.

Kérdésed van még beiratkozás előtt?

Kérdezz tőlünk messengeren (jobb alul), vagy töltsd ki rövid  űrlapunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Válaszolni fogunk a felmerülő kérdéseidre. 

Megosztás Facebookon
Megosztás WhatsApp-on
Megosztás E-mailen