Elit Érettségi Akadémia:
A sikeres vizsga kulcsa

Az érettségi nem csak egy vizsga; hanem az az ajtó, amely a jövőd felé vezet. Az Elit Érettségi Akadémia azon diákok számára jött létre, akik nem elégszenek meg a középszerűséggel, hanem a legmagasabb eredményekre törekednek. Last minute intenzív érettségi felkészítőink olyan plusz készségeket fejleszetenek, amelyekkel könnyedén maximalizálhatod az érettségi pontjaidat. 

  • Átfogó gondolkodásmód az információdömping helyett
  • Kritikus témakörök mélyreható elemzése
  • Sikeres vizsgatechnikák
  • Kiegészítő exkluzív e-learning tananyag

Elérhető intenzív képzéseink közvetlenül az érettségi előtt:

  • Biológia
  • Kémia

Ne hagyd a jövődet a véletlenre! Regisztrálj ma az Elit Érettségi Akadémiára, és tedd meg az első lépést a vágyott egyetemed felé!

24.990 Ft

A helyek korlátozott számban elérhetőek

Az Elit Érettségi Akadémia intenzív - best of kurzusai

Élő, online foglalkozás videófelvételét már aznap este vissza tudod nézni.

Best of Biológia:

Emelt szintre készülők részére
2024. május 9. - 13.-ig, minden nap 10:00 - 13:15

Idén ötödik éve rendezzük meg az 5 napos emelt biosz érettségi felkészítőnket, közvetlenül a biológia vizsga előtt. Így pontosan tudjuk, hogy mire fordítsuk ezt a kevés időt a legnagyobb siker elérése érdekében. A rettegett témákkal, amin nagyon sok diák elvérez, kiemelten foglalkozunk. Egy rövid elméleti bevezető után pedig jöhetnek a feladatok, hogy a megtanult információkat fel is tudd használni a gyakorlatban, önállóan. Olyan témákból oldunk meg feladatokat, mint:

 • Ökológia, állatok, növények
 • Sejtbiológia és biokémia
 • Élettan és immunológia
 • Genetika
 • és még sok egyéb jó móka és kacagás

A kurzust támogató exkluzív videós e-learning pedig kitér az érettségin felmerülő olyan tételekre, mint a fotoszintézis, a lac-operon, genetikai alapok, légzés, kiválasztás, idegrendszer és társaik. Ezek tanulásával nem kell megvárnod az élő szemináriumi foglalkozást, rendelés után intézzük a hozzáférésedet, ugyanis sokkal hatékonyabb lehet a felkészítő, ha már egy biztos alaptudással, esetleg kérdésekkel érkezel hozzánk. 

Ár: 24.990 Ft

Elit Érettségi Akadémia - Intenzív Biológia Érettségi Felkészítő
Elit Érettségi Akadémia - Intenzív Kémia Érettségi Felkészítő

Best of Kémia:

Emelt szintre készülők részére
2024. május 9. - 13.-ig, minden nap 14:00 - 17:15

Az intenzív kémia érettségi felkészítőnket szintén 5 éve tartjuk meg sikeresen. A legfontosabb célkitűzésünk, hogy megtanulj modellt alkotni az olyan módszerekről, mint a:

 • titrálások menete
 • oldahatóság és kristályvizes sók
 • elektrokémia
 • gázok és egyensúlyok
 • termokémia
 • sav-bázis folyamatok

Egyszerű választásos feladatoknál vannak visszatérő sémák, mint a periódikus tulajdonságok, kötésszögek változása, amelyek kb. a jutalompont kategória, ha tudod, mit kell keresni. Ezért a miérteket tanítjuk, nem a válaszokat.

Számolás, számolás, számolás…! Az igazi különbséget a mások által nyújtott kémia érettségikkel szemben az jelenti, hogy a matemaikai módszerek helyes használatával erősítjük meg a tudásotokat. Ha két komponensű keverék összetételét kérdezik, akkor te előre fogod tudni, hogy a megoldást egy kétismeretlenes  egyenletrendszer felírásával keresi a költő.

Igen, mi visszafejtjük a feladatok szerkezetét! Úgyanígy szoktam pár nap alatt egyetemistáknak megtanítani az analitikai, szerves, szervetlen kémiát, amelyek jóval nehezebbek az emelt kémia érettséginél. De ezt majd úgyis meglátjátok…

Ár: 24.990 Ft

Ajándék kurzus

Ingyenes középszintű matematika érettségi felkészítő

Az Elit Oktatás E-Learning Platformon a 100 órás középszintű érettségi felkészítőnk videós e-learning változata mindenki számára díjmentes. Igen, jól olvastad. Mindenkinek ajándékba adjuk! Mindenösszesen díjmentesen regisztrálnod kell a portálunkra. 

Miért is tesszük ezt? A válasz egyszerű: szeretnénk, ha minden diákunk megfelelő matematika alapokkal érkezne emelt szintű kurzusainkra, továbbá szeretnénk visszaadni közösségünknek is. Társadalmi felelősségvállalási programunkban fontos célkitűzésünk, hogy a hátrányos helyzetű diákjainknak is lehetőséget biztosítsunk a sikeres érettségi felkészülésre. 

Ilyen nálunk egy érettségi felkészítő előadás

Nézd meg az érettségi felkészítő oktatásunkról szóló videónkat.

Mások vagyunk, mint mások.

Informatikai és videós tudásunkkal, olyan szinvonalú közvetítést nyújtunk, amely nemzetközi szinten is megállja a helyét. Nézd meg rövid videónkat, amiből megtudhatod, miért az Elit Oktatás felkészítőivel érdemes felkészülnöd az érettségire.

"Mindenkinek ajánlom, aki magas pontszámot szeretne elérni az érettségin. Nekem is sokat segített! Ezeken túl a tanár nagyon jó fej és rugalmas!"
L. Zoltán
2019-ben érettségizett diákunk, aki jelenleg a SOTE orvosi karára jár
"Érettségi előtt nem voltam biztos magamban, ezért jelentkeztem a felkészítőre is. Több feladatot is megoldottunk, türelmesen elmagyarázták, amit nem értettünk, interaktív volt, és ennek segítségével könnyebben rá tudtam érezni az érettségin a feladatokra is."
Szabados Aida
2020-ban érettségizett diákunk, aki jelenleg a Debreceni Egyetem népegészségügyi karára jár
"Donát segítségével kevesebb, mint fél év alatt készültem fel az emelt kémia érettségire, ennek köszönhetően most az orvosira járok. Pontos, lényretörő magyarázatok, csak ajánlani tudom!"
Kelemen Balázs
2019-ben érettségizett diákunk, aki jelenleg a Pécsi Tudományegyetem orvosi karára jár