Akció!

Best of Kémia Érettségi Felkészítő

19.900 Ft74.900 Ft

Best of Kémia Érettségi emelt szintű Feladatok célja, hogy 5 nap alatt azokat a feladatokat átismételjük, amelyek a legkritikusabbak lehetnek az emelt szintű kémia érettségin. A koncepció a Pareto-elven alapszik, ami szerint a siker 80%-a a befektetett munka legfontosabb 20%-ának köszönhető. Ez alapján már egy-kettővel több, hibátlanul megoldott számolási feladat is nagyban hozzásegít ahhoz, hogy a korlátozott számú állami helyekre Te kerülj be.

Időpont: május 11, csütörtök – május 15, hétfő. Minden nap 14:00-17:15-ig. Az előadások videófelvételei már aznap visszanézhetőek. Az előadások ZOOM-on interaktív formában lesznek.

Ár:

  • Best of Kémia Érettségi: 24.900 Ft –  akciós ár: 19.900 Ft

Csomagajánlat:

  • Best of Kémia + Kémia érettségi felkészítő e-learning + Előjelentkezés a 2022. szeptemberben induló egész éves érettségi felkészítőnkre, csomagban: 74.900 Ft. Az e-learning + a jövő évi kurzus ára önmagában: 59.900 Ft

 

Csoportos kedvezményre is van lehetőség: ha a barátaiddal együtt regisztrálnátok -akár több kurzusra-, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot üzenetben.

Egész éves kurzusainkra 30 nap, intenzív és csak e-learning kurzusainkra 15 nap indoklás nélküli pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Ehhez kérlek írj ránk a képernyő alján található messenger gomb segítségével, vagy hívjál minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

Minden kémia érettségi felkészítő kurzusunk emelt szintű érettségire készít fel.

Csomagvarázsló

Állítsd össze saját csomagodat, most kedvezményesen tudsz további tanfolyamainkra regisztrálni.

2. tantárgy

Alapár: 19.900 Ft
Extrák ára:
Végösszeg:
Kategória: Cikkszám: N/A Címkék:

Leírás

A termék leírása

Az emelt szintű kémia érettségi felkészítő képzésünk már elindult, de még lehet hozzá csatlakozni December 31-ig. A korábbi előadásokat e-learningen tudod visszanézni. Minden emelt szintű kurzusunk mellé most ajándék középszintű matematika érettségi felkészítő jár, amelyet nem szükséges külön megrendelni.

Minden előadásunk 5 évig visszanézhető az e-learning portálunkon, amelyet a www.elitoktatas.hu címen érsz el.

Csoportos kedvezményre is van lehetőség: ha a barátaiddal együtt regisztrálnátok -akár több kurzusra-, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot üzenetben. Ha az egyik tanévben megveszed a kurzusunkat, a következő évben ugyanarra ingyen visszajöhetsz.Ez nem csak a 11-eseknek kiváló lehetőség.

Egész éves kurzusainkra 30 nap, intenzív és csak e-learning kurzusainkra 15 nap indoklás nélküli pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Ehhez kérlek írj ránk a képernyő alján található messenger gomb segítségével, vagy hívjál minket a +36 1 445 4567-es telefonszámon.

A regisztráció menete:

  • Válaszd ki a számodra megfelelő kurzust.
  • Válaszd ki, hogy milyen szinten szeretnél regisztrálni az érettségi felkészítőnkre
  • Helyezd a terméket a kosárba
  • Ellenőrizd rendelésed, majd menj tovább a pénztárhoz
  • Töltsd ki személyes adataidat, majd válassz ki, hogy utalással vagy közvetlenül bankkártyával szeretnél fizetni. 
  • Az adatok megadásánál fontos, hogy valós e-mail címet és telefonszámot adj meg nekünk, hogy utána a meghívót a képzésre el tudjuk a későbbiekben küldeni. 
  • Véglegesítsd jelentkezésedet a megrendelés elküldése gombbal.
Részletes leírást a kémia érettségi felkészítőről itt találsz: