Nálunk februárban sem késtél el felkészülni az érettségire! Tanulj gyorsabban, alaposabban videós e-learningünkkel, mint a hagyományos tavaszi gyorstalpalókkal!

Modern és könnyen használható érettségi felkészítőinkkel önálló tempóban tanulhatsz. Készülj velünk akár még a májusi érettségire, de októberre, vagy a 2025-ös vizsgáidra is megéri már most csatlakozni hozzánk! 

E-leaning felületünkön több évnyi rendszerezett előadásvideót találsz, amelyet élő online készségfejlesztő szemináriumok egészítenek ki.

Részletfizetési lehetőség felár nélkül!

 • 1 tárgyra jelentkezés esetén 69.990 Ft

  Részletfizetés legalább 14.000 Ft havonta

 • 2 tárgyra jelentkezés esetén 125.990 Ft

  Részletfizetés legalább 21.000 Ft havonta

 • 3 tárgyra jelentkezés esetén 139.990 Ft

  Részletfizetés legalább 28.000 Ft havonta

Érettségi felkészítő - Elit Oktatasás online érettségi felkészítők

Nézd meg az érettségi felkészítő oktatásunkról szóló videónkat.

Mások vagyunk, mint mások.

Informatikai és videós tudásunkkal olyan szinvonalú közvetítést nyújtunk, amely nemzetközi szinten is megállja a helyét. Nézd meg rövid videónkat, amiből megtudhatod, miért az Elit Oktatás felkészítőivel érdemes felkészülnöd az érettségire.

Tapasztalt oktatóktól, érthetően magyarázva

Közép- és emelt szintű érettségi felkészítő képzéseink

Vedd meg idén, gyere újra ingyen jövőre

5 évig visszanézhető előadások

100% pénzvisszafizetési garancia

Segítünk chaten
vagy telefonon

Egyetemi szinten is oktató tanárok

Mik a legfontosabb tudnivalók az érettségi felkészítőinkről?

Csak az adott kurzus kezdetekor tudok csatlakozni?

- Egész évben bármikor csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket kifejezetten önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg is tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.

Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam az adott tantárgyat, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?

- Ez nálunk nem lesz probléma. Éppen emiatt építettük fel kurzusainkat úgy, hogy a tanárok az alapoktól kezdve elmagyarázzanak mindent, és ne hivatkozzanak olyan ismeretre, amit előzőleg nem adtak át. Ezek a stabil alapok mindenképpen segíteni fognak a kezdőknek, újrakezdőknek - emellett azok számára is hasznosak lesznek, akik már tartanak valahol a felkészülésben, hiszen gyakran az ilyen ismeretek hiányával lehet pontot veszíteni az érettségin.

Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?

Kurzusaink két részből épülnek fel.
- Az e-learning tantárgyanként 100-200 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
- A szemináriumok célja az, hogy a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük: itt feladatokat oldunk meg közösen lépésről lépésre, feladatmegoldási stratégiákat dolgozunk ki és visszajelzéseket adunk neked a haladásodról. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így már 11. osztályban elkezdheted a felkészülést. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Ajándék kurzus

Ingyenes középszintű matematika érettségi felkészítő

Jelentkezz bármely Elit Oktatás – Érettségi Felkészítő kurzusra és a középszintű érettségi felkészítőnkre díjmentesen csatlakozhatsz. 

Részletfizetési lehetőségek
az Elit Oktatás - Érettségi Felkészítő kurzusaihoz​

Extra díjak és költségek nélkül!

Nálunk a részletfizetés
esetén is ugyanannyiba kerül egy tanfolyam, mintha egy összegben vásároltad volna meg.
Számunkra elvi kérdés, hogy ne büntessük azokat akik, egy kis pénzügyi rugalmasságot igényelnek azzal, hogy akár 25%-kal is többet kelljen megfizetniük a részletfizetés miatt.

Szeretnél azonnal bekapcsolódni a kurzusba, egyből megkezdeni a tanulást, lecsapni egy akciós csomagra, de csak később szeretnéd az egész összeget kifizetni?

Részletfizetésnél a csomagod 1.000 Ft-ra kerekített árát oszd el számodra vállalható 2-7 felé. 

Javaslatok tanév elején történő jelentkezéshez:

Részletfizetési igényed leadásához az alábbiak a teendőid:
 1. Tedd kosárba a webshopban az általad kiszemelt érettségi felkészítőket.
 2. A pénztárnál a megjegyzés mezőbe írd be a részletfizetési elképzelésedet.
 3. A fizetési módok közül válaszd a részletfizetés opciót.
 4. Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot az ütemezés véglegesítése végett.

Hozzáférés minden emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamunkhoz

Készülj minden témazáródra és az érettségidre magas minőségű oktatóanyagból.

5 év hozzáférés mind a 10 emelt szintű érettségi felkészítő kurzusunk 1000 órányi rendszerezett e-learning videóanyagához, valamint az élő előadásokhoz.

"Mindenkinek ajánlom, aki magas pontszámot szeretne elérni az érettségin. Nekem is sokat segített! Ezeken túl a tanár nagyon jó fej és rugalmas!"
L. Zoltán
2019-ben érettségizett diákunk, aki jelenleg a SOTE orvosi karára jár
"Érettségi előtt nem voltam biztos magamban, ezért jelentkeztem a felkészítőre is. Több feladatot is megoldottunk, türelmesen elmagyarázták, amit nem értettünk, interaktív volt, és ennek segítségével könnyebben rá tudtam érezni az érettségin a feladatokra is."
Szabados Aida
2020-ban érettségizett diákunk, aki jelenleg a Debreceni Egyetem népegészségügyi karára jár
"Donát segítségével kevesebb, mint fél év alatt készültem fel az emelt kémia érettségire, ennek köszönhetően most az orvosira járok. Pontos, lényegretörő magyarázatok, csak ajánlani tudom!"
Kelemen Balázs
2019-ben érettségizett diákunk, aki jelenleg a Pécsi Tudományegyetem orvosi karára jár

Tanáraink

Tapasztalt oktatóink

Tanáraink olyan összefüggésekre is rávilágítanak, amelyre a tankönyv nem tér ki

Tanáraink kommunikatívak és szeretnek tanítani. Képesek használni a 21. század nyújtotta technikai lehetőségeket és nem riadnak vissza a kihívásoktól.

Készülj minden nap az érettségire

Kövesd blogunkban a Ma is tanultam az érettségire sorozatot